Прокуратура вбачає у рішенні Ужгородського міськвиконкому ознаки порушення закону

admin 05.08.2014 11:00 СОЦІО

На виконання конституційної функції та покладених Законом України «Про прокуратуру» завдань прокуратурою міста постійно вживаються заходи представницького характеру для захисту інтересів громадян та держави.


Зокрема, як повідомив прокурор міста Ужгорода Володимир Гаврилюк: «З метою захисту інтересів держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України в Закарпатській області, прокуратура міста Ужгорода вступила у розгляд Ужгородським міськрайонним судом справи за позовом мешканки гуртожитку до виконавчого комітету Ужгородської міської ради та ПАТ «Житлово-побутове підприємство».

Прокуратура взялася захищати права мешканців гуртожитку і просить суд визнати незаконними та скасувати рішення виконавчого комітету в частині продажу, реєстрації будинковолодіння, а також і скасування свідоцтва про право власності на будівлю гуртожитку по вул. Бородіна, 14 у м. Ужгороді.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


06.08.2014 16:03 акціонери

Комментарии
05.08.2014 (20:21) / Акціонери
Акціонери аватар
«Прочитавши на сайтах інтернет видання заяви прокуратури міста Ужгорода про захист інтересів держави прокуратура міста взялася захищати права мешканців гуртожитку по вул.Бородіна,14 . Прочитавши матеріал в газеті Ужгород за 02.08.2014 року де журналіст зі слів мешканців написала повну брехню про роботу підприємства, що ми готові доказати документально, а не на словах. У власника будівлі виникло чимало питань. Позивач пані Матей О.Є. яка являється тещею працівника обласної прокуратури, бувший заступник прокурора м Ужгород Демянчука І.І. яка в свою чергу не зареєстрована в гуртожитку, самовільно протизаконно захопила хол на 4-му поверсі в вищезгаданому гуртожитку. є рішення суду про звільнення незаконно зайнятого приміщення (маючи з сімєю 314 блок забогованість за комунальні послуги та проживання становить більше 60,0-ти тисяч грн.) В даному коментарі описати все неможливо, І на нашу думку за допомогою свого зятя, який уже судячи з публікацій в пресі та тиску на підприємство, вступив у справу в особі міської прокуратури, намагається рейдерським способом захопити гуртожиток. Раніше пан прокурор проживав в самовільно зайнятому холі, де залишив заборгованість в сумі до 3,0 тис. грн. і після скандалу по затопленню сусідів виселився. За час проживання в гуртожитку пан прокурор свою квартиру здавав в оренду.
Раніше пані Матей мала прізвище Кучерява і була зареєстрована в 314 блоці, а потім напевно від когось або чогось скриваючись (борги за кредитами) від судовиконавців змінила прізвище і ніде не зареєстрована.
Офіційно заявляємо, що заборгованість мешканців тільки за комунальні послуги становить за електроенергію 476,5 тис. грн., за водопостачання та водовідведення 275,7 тис. грн., за опалення старі борги 111,1 тис. грн. Гарантуємо звірку з кожним мешканцем гуртожитку для підтвердження заборгованості.»


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат