Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.08.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі 5 серпня, вівторок. Прокидайтеся з промінням ранкового сонця й отримуйте заряд позитиву на весь день. Додавайте до ароматної кави улюблені солодощі. Нехай сьогодні вам трапляються тільки цікаві й веселі співрозмовники. Смачного кавування і приємних бесід у хорошій компанії!

Цитата дня: Минуле буває занадто важким для того, щоб всюди носити його з собою. Іноді про нього варто забути заради майбутнього

Джоан Роулінг


5 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотниїх опадів, вдень в місцями короткочасні дощі, грози. Вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10, під час грози поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18° тепла, вдень 27-32, в горах місцями 22-27° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повіття вночі 16-18°, вдень 30-32° тепла.



5 серпня ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Аполлінарій, Аполлоний, Віталій (Виталиан), Трохим і Феофіл.

Цей день в історії

1772 — Відбувся перший розділ Речі Посполитої.
1789 — У Франції скасоване кріпосне право.
1884 — Закладено перший камінь у фундамент Статуї Свободи у Нью-Йорку.
1858 — Відкрився перший трансатлантичний телеграф. Королева Вікторія обмінялася вітаннями з президентом СШАДжеймсом Б'юкененом.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка живопису Лідії Астахової.

Кінотеатр "Доміон"
До 6 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Геркулес”, ЗD. Поч. о 15.10, 19.00.   “Світанок планети мавп”, ЗD. Поч. о 22.40.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Кінотеатр “5-й елемент” (Ужгород)
До 6 серпня — Зала “Cinema”: “Геракл”, ЗD. Поч. о 10.00, 14.20, 19.50 (субота—неділя). “Планета мавп”. Поч. о 12.00, 21.50 (субота—неділя). “Домашнє відео: тільки для дорослих”. Поч. о 16.30, 18.10 (понеділок—п’ятниця). “Крок уперед: все або нічого”. Поч. о   23.55 (субота—неділя). Зала “Cinematic”: “Кіт Грім та зачарований дім, ЗD”. Поч. о 10.00, 17.00 (понеділок—п’ятниця). “Прогулянка сонячним світлом” . Поч. об 11.40, 18.35 (субота—неділя). “А ось і вона”. Поч. о 13.20, 20.20 (субота—неділя). “Космічний пірат Харлок”. Поч. о 15.00 (субота—неділя). “Майдан”. Поч. о 22.00 (субота—неділя).     Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч з цікавою людиною. Намагайся не втручатися в розбіжності між колегами та керівництвом. У другій половині дня тобі вдасться вирішити важливе питання завдяки сприянню старого друга. Спробуй змінити звичну методику роботи, щоб збільшити прибуток. Увечері не варто звертати уваги на дрібні побутові подразники.  
Телець Цей день сприятливий для вирішення юридичних питань. Тобі допоможе старий союзник у вирішенні фінансового питання. У другій половині дня утримайся від участі у публічних заходах і виступів перед аудиторією. Тобі потрібно уважно проаналізувати свої недоліки в роботі. Увечері доведеться затриматися, щоб обговорити важливе питання з партнерами.  
Близнюки У першій половині дня не варто звертати уваги на критику з боку керівництва. Тобі потрібно відмовитися від зустрічі з конкурентами, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня намагайся підготувати інформацію про статистику для розмови з керівником. Ти зможеш отримати фінансування для нового проекту, якщо будеш наполегливою. Увечері краще побути на самоті і оцінити свої духовні можливості.
Рак. Перша половина дня ефективна для роботи зі звітами та документацією. Тобі вдасться викрити план недоброзичливців і уникнути втрат. У другій половині дня не варто звертати уваги на дрібні перешкоди в роботі з партнерами. Спробуй залучити союзників, щоб поліпшити свої результати. Увечері зустріч зі старою знайомою буде вельми корисною в діловому плані.
Лев   У першій половині дня тобі варто приділити увагу підготовці до важливої зустрічі. Використовуй свою чарівливість, щоб переконати впливову людину. У другій половині дня намагайся уникати розмов на суперечливі теми. Не варто втручатися в чужі розбіжності, ти можеш зіпсувати свою репутацію. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу і приємних процедур.
Діва. Сьогодні тобі варто подбати про вирішення фінансових питань. Інвестиції у власний бізнес будуть результативними і прибутковими. У другій половині дня потрібно звернути увагу на вхідну інформацію і електронну пошту. Тобі вдасться розкрити змову таємного недоброзичливця. Увечері варто відправитися в затишне романтичне кафе, щоб провести час з коханою людиною.
Терези У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з керівництвом. Тобі потрібно відстоювати свої ідеї і не звертати уваги на дрібні перешкоди. У другій половині дня намагайся обмежити спілкування з людьми, які тебе дратують. Працюючи з документами, будь уважнішою і вивчай всі пункти. Увечері тобі варто пройтися по магазинах, щоб зняти напругу.
Скорпіон Цей день ефективний для переговорів з новими партнерами. Тобі потрібно підготуватися до важливої зустрічі і зібрати всю інформацію. У другій половині дня тобі варто приділити увагу роботі з документацією. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про премії. Увечері спілкування з партнерами буде результативним, обговорюй сміливо свої нові ідеї.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Інтриги колег можуть негативно вплинути на твою репутацію. У другій половині дня намагайся не втручатися в ризиковані угоди. Ти можеш втратити фінанси і підтримку керівника, якщо підеш на поводу у шахраїв. Увечері варто зайнятися рукоділлям, щоб заспокоїти нервову систему.
Козеріг У першій половині дня тобі варто приділити час переговорам зі старими партнерами. Обговори свої ідеї з впливовою людиною, щоб отримати додаткове фінансування. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди з боку конкурентів. Тобі вдасться вирішити складну ситуацію завдяки підтримці одного. Увечері пройдися по парку, щоб помилуватися красою природи.
Водолій. Перша половина дня ефективна для роботи в команді. Союз з однодумцями дозволить поліпшити твої результати. У другій половині дня тобі потрібно відмовитися від підписання довгострокових контрактів. Обов'язково перевір всю інформацію, щоб прийняти вірне рішення. Увечері тебе чекає зустріч зі старим другом, який приємно тебе здивує.
Риби У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Не варто звертати уваги на дрібні подразники і псувати собі настрій. У другій половині дня тобі потрібно порадитися з керівництвом, щоб уникнути фінансового провалу. Використовуй свою чарівливість, тоді ти простіше зможеш вирішувати питання. Ввечері треба обмежити вживання жирної і важкої їжі.




А зараз — усміхніться :)



Геній ніколи не скаже, що він геній. По собі знаю ...




Жінка яка працювала 30 років на пошті, язиком поклеїла шпалери.




Телефонний дзвінок в службу комп'ютерної техпідтримки:
- Я два антивіруси встановила...
- Ви б ще Сталіна з Гітлером в одній кімнаті заперли!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат