За безпідставне перекриття доріг закарпатцям загрожує кримінальна відповідальність

admin 04.08.2014 14:55 ПОДІЇ

Усі акції повинні носити мирних характер. За заклики до сепаратизму – кримінальна відповідальність. Про це заявив голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

- Щодо подальшого перекриття доріг у межах області, звертаю увагу всіх організаторів та учасників – безпідставне перекриття доріг тягне за собою кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством. Тим паче, що в області підстав для перекриття доріг немає – мобілізовано виключно добровольців. Безпідставні перекриття доріг будуть розцінюватися як заклики до дестабілізації ситуації в області і поширення сепаратистських настроїв. Ми поважаємо позицію громади і прислуховуємося до їхньої думки, але всі заходи повинні носити мирний характер. До тих людей, які вийшли на першу хвилю акцій протесту жодних дій і заходів щодо притягнення до відповідальності вжито не буде .


- На території Закарпатської області ведеться робота щодо затримання осіб - громадян Російської Федерації, які підбурювали населення до безпідставних акцій протесту. За різною інформацією, таких осіб в області є кілька десятків. СБУ та міліція встановлює зв’язок таких осіб з депутатами, та головами сільських і селищних рад. Якщо будуть доведені такі факти і що все це робилося з метою дестабілізації ситуації в краї, винні будуть покарані.

Прес – центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат