Дорога у Ключарках перекрита, міліція встановлює обставини вбивства бізнесмена (ДОПОВНЕНО)

admin 04.08.2014 13:39 КРИМІНАЛ

Як повідомляє кореспондент інтернет-видання “Панорама Мукачева” з місця події, зараз у Ключарках, на місці вбивства керівника ТОВ “Партнер”, працюють слідчі органи.


Міліція повністю перекрила рух транспорту і скеровує всі автомобілі в об’їзд.

Зараз правоохоронці прочісують поле у пошуках хоч якихось “зачіпок”. Також міліціонери оглядають занедбаний будинок, що знаходиться неподалік місця вбивства.

Інтернет-видання "Панорама Мукачева"

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Вбитим у Ключарках бізнесменом виявився керівник ТОВ “Партнер”

Як стало відомо інтернет-виданню “Панорама Мукачева” з власних джерел, вбитим у Ключарках чоловіком виявився керівник ТОВ “Партнер” Данько Володимир Вікторович.Чоловіку було 35 років.

Згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засновником товариства, яке очолював вбитий, є Петьовка Марина Іллівна. ТОВ “Партнер” займається оптовою торгівлею молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами; неспеціалізованою оптовою торгівлею; вантажним автомобільним транспортом; складським господарством (основний вид бізнесу); іншою допоміжною діяльністю у сфері транспорту; наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; агентством нерухомості.

Нагадаємо, близько 19:50 на автодорозі сполученням Мукачево-Чоп в с.Ключарки правоохоронцями в салоні автомобіля марки “Хюндай” було виявлено тіло чоловіка 1979 року народження, мешканця Мукачівського району з вогнепальним пораненням у голову.

Інтернет-видання "Панорама Мукачева"

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат