Щодо порушення правил часткової мобілізації можна звертатися на гарячу лінію (ТЕЛЕФОНИ, ДОПОВНЕНО)

admin 04.08.2014 12:44 СОЦІО

«Я взяв на себе зобов’язання і дав слово, що докладатиму максимум зусиль для того, щоб Закарпатський батальйон територіальної оборони залишився в межах області»
Так заявив учора в ефірі програми «Про головне» на ЗОДТРК»Тиса-1» голова обласної держадміністрації Валерій Лунченко.


Він також зауважив, що виникає дуже багато суперечок, негативних настроїв у суспільстві, як результат – акції протесту з перекриттям доріг державного значення. «Ми все робимо для того, щоб Закарпатський батальйон залишався у межах області. З Львівської області призвано 14 000 військових, від Закарпаття – 900.

В адміністрації, правоохоронних органах, прикордонних загонах області створено «гарячі» прямі телефонні лінії щодо роз’яснення всіх аспектів часткової мобілізації та для негайного реагування на випадки порушення правил мобілізації.




Для уточнення умов часткової мобілізації, повідомлення про порушення з боку представників військкоматів, силових органів в області відкрито «гарячу» телефонну лінію   0800-501-484 (працює з 6:00 до 22:00). Також про ці випадки можна повідомляти за цілодобовим номером УМВС - 61-25-11 (чергова частина).
Якщо краяни стали свідками вчинення провокацій на території області (навмисне поширення неправдивої інформації щодо мобілізації, роздмухування конфліктів тощо), прохання терміново повідомляти про такі факти за телефонами:
УМВС - 61-25-11 (чергова частина);
СБУ - 61-31-00 (чергова частина);
Обласний військовий комісаріат – 67-20-67 (чергова частина);
Чопський прикордонний загін 71-13-86, 71-13-22 (чергова частина);
Мукачівський прикордонний загін – (0231) 2-25-21.
За цими ж номерами необхідно телефонувати, якщо були виявлені факти незаконних дії з боку силових структур (якщо відомо про вимагання/передачу хабарів, порушення механізму часткової мобілізації, незаконні дії представників правоохоронних органів).
Для недопущення провокацій на території області, припинення поширення неправдивої інформації, що спричиняють конфліктні ситуації у краї, усі закарпатці мають бути максимально уважними! Необхідно пам’ятати, що сьогодні на території всієї країни працюють диверсійні групи, завдання яких – внести розбрат у суспільство, тим самим дестабілізувати ситуацію в Україні. Виявити та притягнути до відповідальності таких осіб – завдання кожного.


Сьогодні Валерій Лунченко прокоментував ситуацію із мобілізацією на Закарпатті: Більша частина потрібної кількості відмобілізованих вже є. Усі – добровольці.

- Уже більше половини доведеного до Закарпатської області плану щодо кількості мобілізованих – виконано. Усі відмобілізовані – добровольці, які дають свою особисту згоду. За весь період мобілізації жодних фактів щодо примусової відмобілізації не встановлено. Якщо будуть встановлені факти примусової мобілізації – за це понесе відповідальність відповідний комісаріат. На телефон «гарячої» лінії не надходило жодних скарг щодо примусової мобілізації. Мобілізаційний процес продовжується, підкреслюю, з числа добровольців.

Для уточнення умов часткової мобілізації, повідомлення про порушення з боку представників військкоматів, силових органів в області відкрито «гарячу» телефонну лінію 0800-501- 484 (працює з 6:00 до 22:00).

Прес – центр ОДА



admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат