Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Н. Каралкіної 04.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні 4 серпня, понеділок. Стартуйте з улюбленою ранковою кавою у перший день нового тижня і тримайте при собі найкращі спогади від вихідних. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки. Не лінуйтеся у понеділок, працюйте з користю і в задоволення. Гарного вам дня!

Цитата дня: Ми живемо в епоху парадоксів. Заради збереження миру змушені вести війну.
Еріх Марія Ремарк


4 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер східний 5-10, під час грози подекуди шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 28-33°, в горах місцями вдень 22-27° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі місцями 2-4 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 16-18°, вдень 31-33° тепла.


ІМЕНИНИ   4 серпня: Олексій, Марія, Михайло


Цей день в історії


1408   — перша літописна згадка про місто Мена, Чернігівської області.
1492 — Розпочалася експедиція Христофора Колумба для пошуку найкоротшого морського шляху до Індії.
1687 — Гетьманом Лівобережжя (лівобережної України) обрано Івана Мазепу.
1693 — Французький чернець Дом Періньйон (Pierre «Dom» Pérignon) відкрив секрет приготування шампанського.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка живопису Лідії Астахової.

Кінотеатр "Доміон"
До 6 серпня — “Король Сафарі” (Кумба), ЗD. Поч. о 10.00, 11.30. “Вартові Галактики”, ЗD. Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Геркулес”, ЗD. Поч. о 15.10, 19.00.   “Світанок планети мавп”, ЗD. Поч. о 22.40.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 15 серпня — персональна виставка Андріанни та Андрія Антонієвих.

Кінотеатр “5-й елемент” (Ужгород)
До 6 серпня — Зала “Cinema”: “Геракл”, ЗD. Поч. о 10.00, 14.20, 19.50 (субота—неділя). “Планета мавп”. Поч. о 12.00, 21.50 (субота—неділя). “Домашнє відео: тільки для дорослих”. Поч. о 16.30, 18.10 (понеділок—п’ятниця). “Крок уперед: все або нічого”. Поч. о   23.55 (субота—неділя). Зала “Cinematic”: “Кіт Грім та зачарований дім, ЗD”. Поч. о 10.00, 17.00 (понеділок—п’ятниця). “Прогулянка сонячним світлом” . Поч. об 11.40, 18.35 (субота—неділя). “А ось і вона”. Поч. о 13.20, 20.20 (субота—неділя). “Космічний пірат Харлок”. Поч. о 15.00 (субота—неділя). “Майдан”. Поч. о 22.00 (субота—неділя).     Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі варто утриматися від зустрічі з опонентами. Тобі потрібно прислухатися до поради керівника, щоб уникнути фінансових втрат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі цифрової техніки. Намагайся зберегти важливу інформацію, щоб не виникало проблем в майбутньому. Увечері тобі варто утриматися від дальніх поїздок на своєму автомобілі.  
Телець Перша половина дня ідеально підходить для роботи з документацією і складання звітів. Тобі потрібно уникати спілкування на конфліктні теми з колегами. У другій половині дня намагайся сконцентрувати увагу на плануванні та пошуку нових методик для подальшої роботи. Тобі потрібно бути уважнішими до порад більш досвідчених фахівців. Увечері розмова з близькою подругою може тебе засмутити і викликати розчарування.
Близнюки Сьогодні тобі потрібно навести порядок в документації, і виправити минулі недоліки в роботі. Твої колеги нададуть потрібну підтримку в діалозі з керівником. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, яку організовує старий партнер. Не варто приховувати інформацію про фінансовий стан, будь чесною під час переговорів. Увечері намагайся розслабитися і відмовитися від важкої роботи по дому.
Рак. У першій половині дня тобі доведеться подолати безліч дрібних перешкод. Ти зможеш отримати потрібне рішення від керівництва, якщо виявиш наполегливість. У другій половині дня старайся відмовитися від участі у публічних заходах з великою аудиторією. Тобі потрібно поговорити з однодумцями і відкоригувати намічені плани. Увечері розслабся перед телевізором і подивися свої улюблені передачі.
Лев   Перша половина дня ефективна для обговорення проблем, пов'язаних з вирішенням фінансових питань. Перш ніж брати кредит для розвитку бізнесу, потрібно обговорити всі питання з досвідченим юристом. У другій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Не варто ображатися на критику колег, якщо вона доречна й виправдана. Ввечері треба обмежити вживання міцного чаю і кави, краще випити корисний фреш.  
Діва. Перша половина дня підходить для роботи з пошуку нових ділових партнерів. Порадься з більш досвідченими фахівцями, щоб використовувати нові методики в роботі. У другій половині дня опоненти можуть спровокувати сварку з керівництвом. Тобі потрібно стримувати свої емоції, використовуючи в діалозі тільки перевірені факти. Увечері намагайся приділити увагу вирішенню питань свого обранця.  
Терези Перша половина дня буде насичена новими знайомствами і корисними діловими контактами. Тобі варто утриматися від підписання важливих документів і довгострокових контрактів. У другій половині дня керівник може виявити дрібні недоліки в твоїй роботі. Не варто провокувати конфлікт, будь стриманою і спокійною. Увечері зустріч з родичами принесе приємні емоції і воскресить втрачений зв'язок з пращурами
Скорпіон У першій половині дня ти зможеш отримати потрібну інформацію про плани партнерів. Твоя рішучість допоможе вирішити складне фінансове питання. У другій половині дня зустріч із цікавою особою дозволить розпочати власну справу. Дисциплінованість і ретельність допоможуть поліпшити робочу статистику. Увечері спілкування з колегами у неформальній обстановці дасть гарний результат.
Стрілець Перша половина дня буде насичена безліччю дрібних конфліктів з колегами. Не варто розраховувати на допомогу з боку керівника, всі питання доведеться вирішувати самостійно. У другій половині дня партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Використовуй допомогу юриста, щоб зберегти свої фінанси. Увечері ревнощі з боку партнера можуть зіпсувати твій настрій.
Козеріг У першій половині дня намагайся не піддаватися на провокації з боку конкурентів. Спробуй використовувати нестандартні ідеї, щоб досягти результату. У другій половині дня варто подбати про наведення порядку в поточній документації. Тобі вдасться викрити шахраїв і збільшити свої фінансові потоки. Увечері зустріч з подругою допоможе тобі розслабитися і забути про побутові проблеми.
Водолій. У першій половині дня можеш зайнятися плануванням з однодумцями. Робота в команді дозволить поліпшити продуктивність і фінансовий результат. У другій половині дня не варто звертати уваги на розбіжності з керівником. Тобі вдасться досягти результату завдяки допомозі партнерів та їх протекції. Увечері можуть виникнути великі розтрати, які пов'язані з допомогою родичам.
Риби Перша половина дня ідеально підходить для відновлення старих ділових контактів і зв'язків з впливовими людьми. Твої ідеї можуть викликати розбіжності в колективі і спровокувати конфлікт. Не варто втручатися, найкраще зайняти позицію стороннього спостерігача. У другій половині дня будь уважна при підписанні важливих документів про співпрацю. Порадься зі своїм наставником, щоб не допустити помилки.




А зараз — усміхніться :)



Песиміст бачить тунель.
Оптиміст - світло в кінці
тунелю. Реаліст - світло
фар швидкісного поїзда у
тунелі. І тільки машиніст
бачить трьох дебілів, що
стоять на рейках!



Вранці хочу спати, вдень хочу спати,
ввечері хочу спати. СПАТИ, Я ТЕБЕ ХОЧУ.




У школі на випускному побилися фізрук і трудовик. Переміг трудовик, тому що карате - це карате, а молоток - це молоток.

Rionews, фото Н. Каралкіної

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат