ДАІ нагадала   школярам правила безпечної поведінки на дорозі

admin 22.01.2014 16:40 СОЦІО


В гості до учнів Ужгородського економічного ліцею, Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г Шевченка та Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 завітали гості у міліцейській формі. З вихованцями закладів зустрілися працівники Державтоінспекції та сектору кримінальної служби у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції.


Старший інспектор ВДАІ, капітан міліції Станіслав Попович, нагадав дітям основні правила безпечної поведінки на дорогах, а саме: про неухильне дотримання Правил дорожнього руху, про правила переходу вулиць та шляхів, правила користування громадським транспортом, тощо. Застеріг дітлахів ніколи їх не порушувати, оскільки це загрожує їх життю та здоров’ю.

Поступово повчальна бесіда переросла у дискусію. Школярі ставили міліціонерам різні запитання. Їх цікавило, як убезпечити себе від злочинних посягань, яка відповідальність настає за перехід дороги у невстановлених місцях, тощо. На ці та багато інших запитань правоохоронці надали вичерпні відповіді. Окрім того, учні ділилася власним досвідом та наводили приклади зі свого життя, щодо дотримання ними та їхніми батьками основних правил поведінки на дорогах.

На завершення цікавої бесіди, проведеної в теплій атмосфорі та у взаємній повазі всі учні, а їх було близько чотирьох сотень, подякували міліціонерам. Правоохоронці ж висловили сподівання, що отримані дітьми знання вбережуть їх життя та здоров’я від нещасних випадків на дорогах, утримають їх від скоєння злочинів, адже, проведення подібних профілактичних заходів дає змогу виховати ще з дитинства розуміння необхідності дотримання Правил дорожнього руху у юних пішоходів, сформувати навики безпечної поведінки на дорозі.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
(за інформацією Діани ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС)

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат