За антимобілізаційними провокаціями в Закарпатті стоять люди клану Балог

admin 30.07.2014 13:37 ПОДІЇ

Закарпатська неформальна молодіжна організація "ФРОНТ ОПОРУ" розповсюдила заяву, у якій звинуватила клан Балог у підбурюванні людей щодо акцій протесту проти мобілізації

Текст заяви:

За антимобілізаційними провокаціями стоять люди клану Балог

У нашій області почалася хвиля бунтів з блокування доріг, з метою недопущення мобілізації. Ці акції мають організований характер і за ними стоять провокатори, які не тільки організовують людей на бунти, але й керують їхніми діями, диктують написи на плакатах, «фільтрують» пресу.

Ми розуміємо, що в краї велася недостатня патріотична просвітницька робота, розуміємо також те, що подеколи мобілізаційна робота проводиться невміло та грубо, однак вважаємо злочином проти держави підбурювати людей до незаконних акцій, які лише на руку нашому ворогу.

Очевидним є факт, що акції проводяться в тих місцях, де при владі перебувають представники клану Балог. Сам народний депутат Віктор Балога також хизувався тим, що не голосував за Закон про мобілізацію у Верховній раді і висловив підтримку антидержавним акціям протестувальників.

Закликаємо владу активно виявляти провокаторів-антидержавників і карати за всіма законами воєнного часу. Закликаємо також своїх побратимів спільно протистояти проросійським пропагандистам та провокаторам і карати їх за законами честі та совісті. Якщо ми не почнемо діяти, то в Україні саме в нашій області   відкриється західний фронт українсько-російського військового протистояння з відповідними трагічними наслідками.

Слава Україні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат