Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 21.01.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 21 січня. Бадьоріться горнятком ранкової кави й зустрічайте новий день зі світлими сподіваннями. Правда завжди перемагає. Нехай ваші гарячі серця активніше працюють, а ранкове кавування додає потрібних емоцій. Вдалого вівторка!

Цитата дня:   Коли можна ведмедя навчити їздити на велосипеді, то можна навчити кожну людину любити свою Вітчизну, знати мову і поважати історію землі, яка тебе годує.

© Марія Матіос "Солодка Даруся"


21 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощ, вночі на високогір'ї місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7°, вдень 6-11° тепла, в горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 9-11° тепла.


ІМЕНИНИ 21 січня – Віктор, Володимир, Георгій, Григорій, Дмитро, Євген, Омелян, Ілля,

Сьогодні також:
  ООН: Міжнародний день обіймів
  Росія,   Білорусь: день інженерних військ
  Польща: день бабці


Цей день в історії

1790 — день створення гільйотини.
1793 — Людовик XVI, король Франції, гільотований на Площі Революції.
1796 — Едвард Дженнер відкрив метод вакцинування від віспи.
1840 — француз Дюмон-Дюрвіль на вітрильнику «Астролябія» відкрив нову південну землю (Антарктиду), якій дав ім'я своєї дружини — Земля Аделі



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 22 січня — «Хоббіт: Пустка Смога-3D». Поч. о 13.30 та 20.20. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2-3D». Поч. о 10.00, 11.40 та 16.40. «Таємне життя Уолтера Мітті-2D». Поч. о 18.20.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 22 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу”. Поч. о 10.00, 17.45, 21.45. “Крижане серце 3D”. Поч. об 11.50, 15.40. “Тарзан 3D”. Поч. о 14.00. “47 Ронін 3D”. Поч. о 19.35.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен.Сьогодні у тебе з'явиться можливість отримання якогось прибутку - новий клієнт, премія, чиясь несподівана подяка, виражена в грошових знаках тощо. Це на роботі. Але в особистому житті питання емоційні дуже гостро займатимуть і дошкулятимуть тебе. Постарайся в суперечках і просто бесідах із коханою людиною не плутати особисте, емоційне і матеріальне, земне, бо можуть бути серйозні образи.
Телець Складний день. Спочатку ти будеш розчарована тим, що не все, чого ти бажаєш, збувається і не все для тебе можливе і дозволене. Тобі не вистачає дисципліни і планомірності в досягненні бажаного. У другій половині дня тобі доведеться «розрулювати» якісь сімейні питання і проблеми. Швидше за все, це стосуватиметься відносин членів сім'ї між собою, і ти мусиш виступати в ролі арбітра.
Близнюки Порадує тебе якийсь лист - паперовий чи електронний - здалеку і від дуже давнього друга/знайомого. Ви обоє захочете відновлення колишнього листування і дружби. У другій половині дня тобі доведеться трохи опуститися з романтизованого минулого в реалії сьогодення - на порядку будуть справи сімейного та побутового характеру.
Рак. Сьогодні ти найбільше займатимешся навчанням і дослідженнями свого Шляху, своїх Цілей, Потреб. Отримаєш ряд Вказівок і Наставлянь від життя - будь уважна і вдячна Долі. Напевно буде бажання і потреба в духовному спілкуванні - сходи в храм, поспілкуйся з грамотним священиком. Зрештою - сходи на сповідь.
ЛевНе варто сьогодні вести дозвільне життя в пошуках легких знайомств і разових стосунків. Твоя доля - радість від того, що вже є і постійна любов. Тобі доведеться відмовитися від якихось особистих планів - зустрічей із друзями, походів у кіно тощо. Інакше сварок і образ із близькими уникнути не вийде. А вони у нас єдині і найрідніші - пам'ятай це.
Діва.На роботі з самого ранку виникне купа клопотів і термінових справ. Вирішити їх доведеться сьогодні ж, не відкладаючи в довгий ящик. Інакше клопоту з начальством не оберешся. Увечері не варто хвилювати комфорт партнера, та й свій також. Це стосується інтимної сфери в першу чергу.
Терези Ти сьогодні будеш роздратована. І спричинить це роздратування інші люди - на роботі, та й вдома... Можливо - проблема не в них, а в тобі? Не можуть же всі навколо бути поганими. Постарайся, прийшовши додому, не розпалювати пристрасті. І без того бурхливі. Почни з найприємнішого, і, як правило, безпрограшного, - внеси різноманітність і якусь частку гри в своє інтимне життя. Тим самим ти зменшиш напругу між тобою і коханою людиною.
Скорпіон Сьогодні в особистому сенсі ти відчуєш гостре незадоволення. Причому - не обов'язково в сексуальному плані. Тобі не вистачатиме тепла і уваги. Звичайно, це в результаті позначиться на інтимній сфері, але, повторюся, вона вторинна. Потрібно постаратися викликати партнера на довірчу і відверту бесіду і обговорити всі виниклі непорозуміння і проблеми.
Стрілець Це найкращий день для занять громадськими справами. Постарайся з партнером вирішити якісь накопичені організаційні питання. Друга половина дня може бути неприємною - ти можеш втратити гроші - свої чи бізнесу. Причина втрат - ти сама і твоя неуважність. І - найголовніше - сьогодні не довіряй жінкам зі свого оточення!
Козеріг Не варто сьогодні бути прискіпливою і не варто помічати дрібні неприємності. Навіть якщо ти бачиш, що не всі мрії виконуються і не всі свої бажання можна задовольнити. Принаймні - швидко. Частіше посміхайся людям - посмішка має ефект зворотного зв'язку. Займайся переважно своїми особистими справами або справами особистого бізнесу.
Водолій. Сьогодні не варто бути особливо відкритою і довірливою. Мало існує людей, кому можна довіритися і розповісти свої «страшні» секрети. Також ні в якому разі не варто вступати з людьми у фінансові стосунки - не вплутуватися у фінансові проекти, навіть дуже вигідні при першому наближенні. Від кого б не виходили ці пропозиції!
Риби Якщо сьогодні хтось з'явився на твоєму обрії, не варто сподіватися на серйозність і майбутнє цих стосунків - цей день несприятливий для таких «акцій». Контролюй свої емоційні пориви, наскільки це можливо. Якщо ти не зробиш цього, то може, якоюсь мірою, постраждати твій імідж, твоя репутація. Ні в якому разі не допускай зв'язків і стосунків на роботі!



А зараз — усміхніться :)

МТС і Білайн об'днуються! Символом нової корпорації стане бджілка з великими червоними яйцями.



- Ти сидиш на моїй шиї, виносиш мені мозок, п'єш мою кров. А тепер дивись, чим це для тебе зараз закінчиться ...
- Любий, ти мені щось кажеш? - Запитує дружина з кухні.
- Та ні, це я збираюся комара вбити ...



Доярка з 25 літнім стажем залазить по канату за 2 секунди.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат