Військове протистояння на Сході станом на 17 липня (КАРТА)

admin 17.07.2014 20:51 ПОДІЇ

Сьогодні близько 17-ї години терористи збили пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура. Загинули 280 людей і 15 членів екіпажу.

Станом на 18:50 Украерорух почав розслідування падіння малазійського літака на території України, передає Інтерфакс-Україна

Між тим Російські ЗМІ та терористи практично одночасно повідомили про те, що збито транспортний літак Ан-26 ВПС України.

Як відомо, бойовики отримали зброю, якою можуть збивати літаки на великій висоті.

Так раніше було збито літак АН-26, який йшов на висоті понад 6 тисяч метрів.

Як відомо, 29 червня бойовики частково захопили військову частину протиповітряної оборони в Донецьку А1402.

Президент Петро Порошенко поставив перед Радою національної безпеки і оборони завдання зробити все для забезпечення максимальної ефективності бойових дій українських Збройних сил.

Як повідомила прес-служба глави держави, на початку засідання РНБО президент відзначив, що ситуація в зоні АТО залишається напруженою.

"Ми маємо прямі та доведені випадки застосування проти України вогню з території Російської Федерації. Є відеодокази, є неспростовні розрахунки, свідчення, супутникові фотознімки, інша доказова база", - повідомив Порошенко.

За словами президента, є докази застосування з боку Росії систем залпового вогню "Град", зенітних ракет проти наших літаків. "Це переводить конфлікт в абсолютно іншу площину", - підкреслив глава держави.

За інформацією видання Українська правда

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат