На “Єврокарі” презентували новий двигун

admin 17.07.2014 16:57 СОЦІО

На заводі «Єврокар» відбулась презентація нового двигуна 1.6 МРІ /110 л.с модельного ряду Octavia. На презентацію був запрошений і голова ОДА Валерій Лунченко.

Сьогодні на заході присутні і керівництво Skoda та Volswagen Group, які планують найближчім часом розробити концепцію розвитку даного заводу. Завдячуючи тому, що «Єврокар» та «Соломоново» внесли до реєстру індустріальних парків, маємо надію, що в цьому році ці об’єкти отримають певні привілеї по відношенню до інших. Це дасть поштовх для інвесторів. Найближчими роками планується залучити 5 мільярдів гривень в дану галузь, що дасть для області можливість забезпечення робочими місцями близько 1000 людей, - зазначив Валерій Лунченко. – Ті, хто сьогодні ризикує інвестувати в нашу державу, в майбутньому, я впевнений, отримають привілеї по відношенню до інших.
Як зауважив керівник національного проекту “Технополіс”, радник Міністра фінансів України Віктор Кривенко, індустріальний парк – це механізм боротьби держави та окремих територій за інвестиції. Всю екосистему для бізнесу України потрібно змінювати, що займе два – три роки. Потрібно прийняти конкретні зміни до Податкового кодексу, які для виробничих інвесторів створюватимуть конкурентні умови, кращі ніж у наших сусідів, надавати інвесторам податкові пільги конкретно на окремих територіях. Влада змінюється, приходять політики, які правильно розуміють як працює конкуренція. Тож, сьогодні маємо хороші перспективи розвитку бізнесу в регіоні.

Прес – центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат