Скільки грошей на армію дали Звягильський, Пинчук, Ахметов?

admin 17.07.2014 15:08 ПОДІЇ

Пока Украина ведет жесточайшую и тяжелейшую войну против Российской Федерации, осуществляющей вооруженную агрессию против нашего государства, такие персоны как Звягильский, Рыбак, Колесников где-то спрятались.

Пока Украина ведет жесточайшую и тяжелейшую войну против Российской Федерации, осуществляющей вооруженную агрессию против нашего государства, такие персоны как Звягильский, Рыбак, Колесников где-то спрятались.

Где они? Что эти персоны сделали для освобождения Донецкой и Луганской областей от российских диверсантов? Сколько денег перечислили на потребности украинской армии?

Куда убежал мэр Донецка Лукьяненко? Сколько он дал денег на нашу армию? Ведь не бедный же человек. Это все богатые люди, мультимиллионеры и миллиардеры?

Сколько денег дал Ахметов? Куда спрятался Пинчук вместе со своим тестем Кучмой? Сколько Кравчук дал денег? Украинской армии нужны новые танки, новая бронетехника, авиация.


Олег Соскин, директор Института трансформации общества

++++++++++++++++++++++++++++

Як відомо, Яценюк запропонував олігархам скинутися на відновлення Донбасу.

У відновленні пошкодженої інфраструктури Донецької та Луганської областей повинні взяти участь і так звані олігархи. Таку думку в середу під час брифінгу на горі Карачун у Слов`янську висловив прем`єр-міністр Арсеній Яценюк, передає УНІАН.

"Переконаний, що в таких умовах всі повинні скинутись, всі повинні дати гроші для того, щоб відновити мережі, відновити інфраструктуру і відновити життя на Донбасі", - сказав Яценюк, відповідаючи на питання про можливість і необхідність залучення так званих олігархів до процесу відновлення Донбасу.

За словами прем`єра, за попередніми оцінками, обсяг завданої шкоди всім об`єктам Донецької та Луганської областей становить 8 мільярдів гривень. При цьому зазначив Яценюк, з огляду на продовження бойових дій збитки будуть збільшуватись.

"Попередні оцінки, які в нас були, це з першого погляду, 8 млрд грн. На Донецьк і Луганськ. Але так як військовий конфлікт іде далі, я думаю, що 8 млрд грн вистачить у кращому випадку на пару місяців", - сказав Яценюк.

Прем`єр зауважив, що 17 липня він презентує проект змін до держбюджету, де передбачатимуться кошти для фінансування відновлювальних робіт на Донбасі. Крім цього, за словами Яценюка, у вересні буде проведена донорська конференція інвесторів з Європейського союзу.

"Ми очікуємо, що у вересні буде проведена донорська конференція. Ми очікуємо допомоги наших західних партнерів у відновленні Донбасу, відновлення інфраструктури, і забезпечення робочими місцями", - сказав Яценюк.

Він додав, що з ЄС прибуде місія, яка оцінить ступінь руйнувань.

"Після цього ми спільно погодимо ті обсяги фінансування і технічної допомоги, які ми повинні отримати у вересні", - підсумував Яценюк.


УКРАЇНСЬКА ПРАВДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат