Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.07.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 17 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі, створюйте гармонію навколо себе. Нехай прохолодний літній ранок вселяє віру у власні сили, а улюблена кава додає доброго настрою вам вже з першим ковтком. Успішних вам рішень сьогодні й загалом вдалого четверга!

Цитата дня: Мандри - найкраще заняття в світі. Коли подорожуєш, - ростеш стрімко, і все, що бачив, відкладається навіть на зовнішності. Людей, які багато їздили, я пізнаю із тисячі. Поневіряння очищають, переплітають зустрічі, століття, книги і любов. Вони ріднять нас з небом. Якщо ми отримали ще недоведене щастя народитися, то треба хоча б побачити землю.

© Костянтин Паустовський

17 липня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер північний 5-10, під час грози місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 25-30°, в горах місцями вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 28-30° тепла.



ІМЕНИНИ   17 липня - Андрій, Марта, Федір, Богдан

Сьогодні також:

У Південній Кореї святкують День конституції, в Словаччині — День незалежності, в Іраці — День Республіки, у Фінляндії — День демократії, вЛесото — День короля, в Пуерто-Ріко — День Рів'єри.



Цей день в історії


1775 — У США відкрили перший у світі військовий госпіталь.
1783 — Затверджений герб міста Перм.
1785 — Словацький авантюрист Моріц Беньовський, проголосивши себе імператором Мадагаскару, оголосив війну Франції.
1793 — У Парижі страчена Шарлотта Корде (Charlotte Marie-Anne Corday d'Armont), вбивця лідера Французької революції Марата (Jean Paul Marat).


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Мукачево (приміщення бібліотек)
12—17 липня — “Томчаніївські читання” з нагоди 100-річчя Михайла Томчанія.

«Доміон»
До 17 липня — «Легенди Країни Оз: Повернення у Смарагдове місто, 3D”. Поч. о 10.00, 11.50, 18.30. «Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч.о 15.40. “Мачо і ботан-2”. Поч. о 13.40, 20.20 та 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Тетяни Левляс (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт Лідії Астахової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових знань. Тобі доведеться відмовитися від зустрічі з партнерами через виниклі перешкоди. У другій половині дня керівник може провести позапланову перевірку. Не варто сперечатися і доводити свою правоту, спробуй уникнути суперечок. Увечері займися доглядом за своєю зовнішністю, зміни зачіску і порадься зі стилістом.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Проблеми з документацією можуть викликати конфліктну ситуацію в колективі. У другій половині дня тобі доведеться звернутися по допомогу до старого друга. Не варто панікувати, інакше створиш собі додаткові перешкоди. Увечері твій обранець може спровокувати сцену ревнощів, не варто звертати на це уваги.
Близнюки У першій половині дня спробуй не втручатися в суперечку між друзями. Тобі потрібно зосередитися на побудові довгострокових планів. У другій половині дня недоброзичливці можуть створити перешкоди для реалізації твоїх ідей. Намагайся не піддаватися моральному тиску і слідувати наміченим планом. Увечері тобі варто подбати про благоустрій оселі і приготувати сюрприз близьким.
Рак. Цей день варто присвятити роботі з відновлення старих ділових зв'язків. Людина з минулого допоможе вирішити складну ситуацію із партнерами. У другій половині дня на тебе чекає великий прибуток. Інвестуй кошти у власну рекламу і нові технології. Увечері обговори свої плани з командою однодумців, щоб поліпшити результати роботи.
Лев   Сьогодні варто обережно ставитися до своїх висловлювань на адресу керівника. Твої негативні емоції можуть спричинити великі фінансові втрати. У другій половині дня не варто довіряти важливу інформацію стороннім особам. Конкуренти можуть реалізувати твої ідеї, що призведе до розриву стосунків із партнерами. Вечір краще присвятити спілкуванню з людиною, яка може надати психологічну допомогу і підтримку.
Діва. У першій половині дня можуть виникнути невеликі складнощі в реалізації нового проекту. Сконцентруйся на організаційній роботі, щоб отримати результат. У другій половині дня публічні виступи будуть вдалими. Намагайся об'єднати свої сили з опонентами на благо спільної мети. Вечір краще присвятити романтичній вечері з коханою людиною, щоб підкреслити свою увагу і теплоту почуттів.
Терези Вранці сусіди можуть зіпсувати твій настрій дрібним побутовим конфліктом. Намагайся попереджати про своє запізнення, щоб не виникло проблем. У другій половині дня не варто підтримувати колег, які налаштовані проти керівництва. Тобі краще залишитися осторонь, щоб зайняти нейтральну позицію. Увечері стережися переохолодження, існує ризик простудних захворювань.
Скорпіон Перша половина дня підходить для вирішення питань з бюрократичними інстанціями. Твоя чарівність і вміння переконувати допоможуть вирішити складну ситуацію. У другій половині дня зустріч із впливовою особою змінить твою фінансову ситуацію на краще. Використовуй вдалий час, щоб поговорити з керівником про отримання додаткових привілеїв. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга.
Стрілець Перша половина дня підходить для переговорів із боржниками і вирішення матеріальних питань. Тобі варто сконцентруватися на вирішенні питань, пов'язаних із організаційною діяльністю. У другій половині дня можуть виникнути проблеми у стосунках із керівником. Твої амбіції можуть спричинити великі фінансові втрати. Увечері уникай зустрічі з родичами, які постійно втручаються в твоє особисте життя.
Козеріг Цей день варто присвятити реалізації неординарних ідей і планів. Тобі вдасться заручитися підтримкою однодумців і поліпшити свої результати. У другій половині дня на тебе чекає зустріч з особою, яка запропонує нове місце роботи. Довірся своїй інтуїції, щоб прийняти вірне рішення. Увечері відправся в торговий центр, щоб цікаво провести час з усіма членами родини.
Водолій. У першій половині дня сімейні проблеми можуть відволікти тебе від виконання професійних обов'язків. Тобі потрібно відмовитися від прийняття важливих рішень під час переговорів. У другій половині дня прихований ворог у твоєму оточенні відкриє справжнє обличчя. Потрібно розірвати стосунки з особою, яка постійно перешкоджає твоєму успіху. Увечері спробуй відмовитися від вживання алкоголю і енергетичних напоїв.
Риби Сьогодні на тебе чекає насичений і важкий робочий день. Колеги відмовляться від виконання даних обіцянок, і тобі доведеться самій виконати всю роботу. У другій половині дня партнери запропонують участь у цікавому проекті. Перш ніж погоджуватися, оціни реально свої фінансові можливості. Увечері подруга попросить тебе про послугу, що забере багато часу.




А зараз — усміхніться :)



Мавпочка в Ялті за літо заробляє більше, ніж я за цілий рік.



Відкрив двері, щоб випустити муху... Впустив: зграю комарів, дві бджоли,голодного кота і свідків Єгови...




Армянський дитячий садок:
- Дєті, ложку за маму! – Нєєєт!
- Дєті, ложку за папу! – Нєєєт!
- Ложку за красівих дєвушек!
- Вааай! чам, чам, чам

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат