На Мукачівщині на автошляху Київ-Чоп у потрійному ДТП три людини загинуло й шість травмувалося

admin 16.07.2014 15:59 ПОДІЇ

О 10:02 16 липня в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Чоп біля с. Ракошино.

Внаслідок ДТП зіткнулися три транспортні засоби: «Шевроле-Авео» під керуванням 36-річного мешканця м. Ужгород, маршрутний автобус «Еталон», що виконував рейс «Рахів-Ужгород» та трактор марки «DEUTZ-FAHR», що належить одному з сільськогосподарських товариств Мукачівщини.
За попередніми даними, у бік Мукачева рухався трактор, за ним авто марки “Шевроле”, а по зустрічній смузі рухався пасажирський автобус. Під час обгону трактора водій легковика не розрахував швидкість та дистанцію до зустрічного транспорту. Як наслідок, автомобіль зіткнувся з автобусом. Далі автівку розвернуло й вона потрапила під колеса трактора. Маршрутний автобус, у якому окрім водія було ще 28 пасажирів, відкинуло в сторону, де він злетів у кювет.
Внаслідок ДТП водій та два пасажири «Шевроле» (усі мешканці м. Ужгород) загинули на місці, ще шістьох пасажирів автобуса з політравмами різного ступеню важкості було госпіталізовано до Мукачівської центральної районної лікарні.
Вилучення тіл загиблих з понівеченого авто проводили мукачівські рятувальники. Також бійці ДСНС на місці проведення аварійних робіт забезпечували пожежну безпеку.
Детальні обставини автотрагедії з’ясовуються.

У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат