Майже 200 осіб вивезли із зони АТО за сприяння фонду "Українська перспектива"

admin 01.07.2014 12:09 СОЦІО

- За останні три дні ми вивезли ще 198 осіб із зони конфлікту. 12 дітей розміщені в криворізькому таборі «Корчагінець», 79 мам з дітьми з дитбудинків сімейного типу - в Генічеську, в таборі ім. Комарова на Арбатській стрілці, ще 107 дітей і дорослих - у таборі «Слава» в Скадовську. Ми будемо продовжувати цю роботу, - сказав глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул.

Таким чином, вже 335 дітей і дорослих були вивезені Фондом «Українська перспектива» із зони конфлікту в Донецькій і Луганській областях. І діти, і дорослі забезпечені всім необхідним, створені умови для їх психологічної адаптації.

  У рамках проекту «Надайте допомогу!» Фондом «Українська перспектива» виявляється системна підтримка мирним жителям Донецької та Луганської областей. Зокрема, передано 25 тонн гуманітарної допомоги. З них 10 тонн медикаментів і продуктів харчування отримали медичні установи Донецької області - Обласний центр екстреної медичної допомоги та Слов'янська центральна районна лікарня. Ще більше 15 тонн гуманітарної допомоги Олександр Вілкул доставив в табори біженців із зони конфлікту - соціальні установи Святогорська, де перебувають діти з матерями зі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману.

  Також Фондом буде надана підтримка випускникам з Донецької та Луганської областей, які надійдуть до ВНЗ, технікуми та ПТУ Кривого Рогу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат