Ратушняк відповів Балозі

admin 09.07.2014 21:59 ПОДІЇ

На сайті "Голос Карпат" було розміщено відео, на якому голова облради Іван Балога намагаючись вгамувати сміттєвий конфлікт у Виноградові, розповів, що попередні мери Ужгорода ніби то вимагали хабарі від фірми АВЕ, яка мала прибирати місто.

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк гнівно відповів Балозі на своїй сторінці у "Фейсбук":

Хочу сказати сім'ї хабарників, корупціонерів, контрабандистів, казнокрадів і просто бандитів Балозі-Петьовці і Іванкові Балозі, зокрема.

Ти, негідна, немита і безсовісна і неграмотна потвора, як і твої брати, ще можеш говорити про хабарі, коли ваша сімейка сидить на цій темі всі 16 років.

Щодо сміття, сміттєвознику і брат сміттєвозника, то я за власний кошт об'їхав п'ять найпотужніших компаній Європи і просив їх приїхати працювати в Ужгород і Закарпаття. З французькою "Biola" і австро-англо-іспанською "A.S.A." підписав меморандуми. Але по приїзду сюди вони почули від вас і вашого Гаваші, мовляв, йдіть геть, бо тут вже є кому працювати. Це ви і AVE. Твій же старший браток з тобою вже тоді на чисто корупційній схемі запустили AVE в Виноградово, разом зі своїми кишеньковими ментами-мусорами Чепаками, Русинами, Зелінськими для проштовхування цього проекту, де ви маєте частку, - закривали в'їзд (!) ужгородського комунального транспорту зі сміттям на власне сміттєсховище, яке зробив я для міста через О.Мороза, але за підписом Плюща В.С. Ви ж через нього спустошили державу на десятки мільйонів під виглядом рекультивації.

Далі ти з братчиками в кримінальний спосіб проштовхнули на посаду Погорєлова, а потім ще в більш кримінальний - Щадея. В так з'явилася AVE (з сміттям - балогами) в Ужгороді.

Я ж ні компанії, ні її представників в очі не бачив.

Ти, покидьок, син покидьків і брат покидьків, відповіш перед судом за наклеп, який відригнув на адресу людини, яка все життя була корисна місту і краю.

Також почнемо процедури кримінального входження компанії на ринок краю і в Ужгород зокрема. Це злочини, які не бачать ваші кишенькові правоохоронці, але доведеться ще й в суді позаліплювати очі на очевидні порушення низки законів України, через які банда Балог і AVE переступила, в доступі до кишені громадян і юридичних осіб", -- йдеться в повідомленні.

До речі, під тим таки відео з Балогою є коментар одного з читачів, який розповів про те, як саме клан Балог гальмував будівництво аквапарку в Ужгороді, будівництво будівельного супермаркету "Нова лінія", офісно-розважального комплексу тощо, вимагаючи мільйнні хабарі. Чия б мичала...

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат