Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.07.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 9 липня. Дозвольте собі трохи помріяти за чашечкою ранкової кави. Правильна мотивація на початку дня забезпечить вашу середу позитивними враженнями й успішними справами. Нехай в екватор тижня вистачає часу для себе і рідних. Будьте в гармонії зі світом. Вдалого дня!

Цитата дня: Люди старіють, тому що перестають любити.

© Габріель Гарсіа Маркеc

9 липня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, короткочасні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град. Вітер південно-західний 7-12, під час грози місцями пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 23-28°, в горах місцями вночі 10-15°, вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Короткочасні дощі, грози, місцями: сильні зливи, град. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в зливах 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, град. Вітер південно-західний 7-12, під час грози пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 24-26° тепла.


ІМЕНИНИ   9 липня - Денис, Іван, Тихон, Давид



Цей день в історії
1955 — знаменита рок-н-рольна пісня «Rock Around the Clock» (автор Біл Хейлі, виконання гурту Bill Haley & His Comets) зайняла перше місце в Американському чарті «Білбоард» .
1961 — у Вінніпегу, в Канаді відкрито пам'ятник Т. Г. Шевченку.
1972 — в околицях села Хрестище (Харківська область) провели перший в Україні ядерний вибух (підземний)



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 9 липня — « Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч.о 10.00, 13.00, 18.00. “Мачо і ботан-2”. Поч. о 16.00, 21.00, 23.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 9 липня   — «Мачо і ботан-2”. Поч. о 10.00, 15.15, 19.30.   «Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч. о 12.15, 21.30. “Хоч раз у житті”. Поч. о 17.30 (зал «Cinema»). “Пластик”. Поч. о 10.00, 14.50, 20.00. “За тридев’ять земель” Поч. об 11.50, 13.20, 16.40. “Ліга мрії”. Поч. о 18.00. “Дівчинка на велосипеді”. Поч. о 21.50 (зал «Cinematic»).
Буківцьово, Великоберезнянський район
До 7 липня — міжнародний фестиваль бойових мистецтв.


Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка із фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто присвятити спілкуванню з колегами і сформувати нові плани. Тобі потрібно брати активну участь у громадській діяльності, щоб отримати прихильність з боку керівництва. У другій половині дня твої партнери попросять надати додаткову документацію. Не варто ставитися до своїх обов'язків халатно, будь педантичною. Вечір краще провести вдома і переглянути веселі передачі.
Телець У першій половині дня тобі доведеться відмовитися від наміченого плану дій. Не варто довіряти особам, які вже підводили тебе в минулому. У другій половині дня утримайся від вкладення коштів у нові проекти. Ризик не виправдає твоїх надій, і ти можеш втратити гроші. Увечері спробуй почати загартовування, щоб поліпшити роботу імунної системи організму.
Близнюки Цей день краще присвятити роботі з документацією і привести в порядок звіти для керівництва. Колеги можуть спровокувати твій гнів, не піддавайся на їхні прийоми. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про наміри і розробки конкурентів. Намагайся не упустити свій шанс і використовувати чужі досягнення собі на благо. Увечері приділи увагу родичам старшого покоління і надай посильну допомогу.
Рак. Цей день варто присвятити вирішенню фінансових питань. Спробуй обговорити свої нові ідеї з керівником, щоб заручитися його підтримкою. У другій половині дня спробуй використовувати неординарні способи боротьби з конкурентами. Тобі вдасться отримати прибуток, якщо скористаєшся порадою свого наставника. Увечері зустріч із подругою може затягнутися, тому не давай ніяких обіцянок..
Лев   Сьогодні ти зможеш досягти компромісу зі своїми опонентами. Використовуючи особисту чарівність, ти отримаєш прихильність з боку впливової особи. У другій половині дня твої особисті амбіції можуть спричинити фінансові втрати. Спробуй навчитися працювати в команді і враховувати інтереси своїх партнерів. Увечері тобі краще приділити час приготуванню романтичної вечері, щоб здивувати партнера.
Діва. На початку дня ти будеш в центрі уваги протилежної статі. Використовуй свою привабливість, щоб переконати партнерів прийняти потрібне тобі рішення. У другій половині дня варто утриматися від критики дій керівництва. Не варто підтримувати колег, займи позицію спостерігача. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із другом дитинства і цікава розважальна програма.
Терези У першій половині дня тобі варто остерігатися обману з боку нових партнерів. Уважно вивчай всі документи та договори, перш ніж їх підписувати. У другій половині дня ти зможеш отримати заохочення з боку керівника за свої нові розробки. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про кар'єрне зростання. Увечері тобі потрібно подбати про свою зовнішність і зробити омолоджувальні процедури.
Скорпіон Сьогодні сприятливий час для початку нових масштабних проектів. Тобі потрібно розраховувати тільки на свої сили і не звертати уваги на дрібні перешкоди. У другій половині дня тобі вдасться реалізувати творчі ідеї завдяки підтримці нових партнерів. Покладайся у всьому на свою інтуїцію, тоді ти зможеш збільшити прибуток. Увечері зустріч із союзниками дасть можливість отримати потрібну інформацію про конкурентів.
Стрілець У першій половині дня тобі краще відмовитися від далеких відряджень і поїздок за кермом. Потрібно навести порядок у поточній документації, тому що керівник зробить перевірку. У другій половині дня ти отримаєш гарні звістки від старих партнерів. Сміливо можеш ризикувати, фінансові угоди принесуть вигоду. Увечері спробуй розслабитися за допомогою теплої ванни і аромасвічки.
Козеріг Цей день сприятливий для фінансових вкладень та інвестицій у власний розвиток. Тобі варто прислухатися до порад більш досвідчених фахівців, щоб поліпшити свої результати. У другій половині дня допомога керівника дозволить ухилитися від монотонного і стомлюючого заняття. Спробуй використовувати креативні ідеї, щоб усунути виниклі перешкоди. Увечері тобі краще відпочити і усамітнитися в спокійному місці.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі при підписанні важливих документів. Тобі потрібно звернутися за порадою до досвідченого фахівця, щоб уникнути проблем із керівником. У другій половині дня спробуй не втручатися в провокаційні розмови колег. Зайнявши нейтральну позицію, ти зможеш відстояти свої інтереси. Увечері не варто сідати за кермо, краще прогуляйся пішки.
Риби У першій половині дня твої партнери запропонують цікаву угоду. Проконсультуйся з юристом, перш ніж підписувати документи. У другій половині дня стережися шахраїв, які пропонують швидкі гроші. Не варто здійснювати дорогих покупок, ти можеш спустошити свій бюджет. Увечері тобі варто спробувати техніки духовної релаксації, щоб зняти негатив.


А зараз — усміхніться :)

Вдома у Анджеліни Джолі питання "Звідки беруться діти" задають не діти, а Бред Пітт.



Ідеальній чоловік він, як праска - гарячий, гладить і п'є тіки воду.



Не можна просто так взяти і розповісти щось без "кароче" і "тіпа"

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат