Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.07.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 7 липня. Розпочинайте день з приємних дрібниць і до завершення дня ваш настрій буде однозначно хорошим. Нехай раптові справи не застають вас у незручний час і в невдалому місці. Обмірковуйте важливі рішення за горнятком улюбленої кави, додавайте до неї бажані солодощі, і нехай ваш понеділок буде вдалий!

Цитата дня: Якщо б люди, спілкуючись, розвивали в собі прагнення зрозуміти, а не здатність судити, вони б частіше танцювали на вулицях і рідше б розлучалися в судах.

© Марк Гангор


7 липня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень у горах місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 28-33°, у горах місцями вночі 9-12°, вдень 20-25° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень у горах місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 15-17°, вдень 31-33° тепла.


ІМЕНИНИ   7 липня – Антон, Іван, Яків.


Сьогодні також:

• Християнська церква: Різдво Івана Хрестителя.
• День Івана Купала
• День міста Теребовлі


Цей день в історії

1989 — в Сімферополі почалася видаватися газета на кримськотатарській мові
1990 — в Римі вперше виступили разом три видатні тенори сучасності — Лучано Паваротті, Пласідо Домінго і Хосе Каррерас. Концерт був добродійною акцією, а запис виступу співаків розійшовся рекордним тиражем в історії класичної музики
2005 — серія вибухів бомб в лондонському метро і міських автобусах
2009 — поховали короля поп-музики Майкла Джексона



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 9 липня — « Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч.о 10.00, 13.00, 18.00. “Мачо і ботан-2”. Поч. о 16.00, 21.00, 23.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 9 липня   — «Мачо і ботан-2”. Поч. о 10.00, 15.15, 19.30.   «Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч. о 12.15, 21.30. “Хоч раз у житті”. Поч. о 17.30 (зал «Cinema»). “Пластик”. Поч. о 10.00, 14.50, 20.00. “За тридев’ять земель” Поч. об 11.50, 13.20, 16.40. “Ліга мрії”. Поч. о 18.00. “Дівчинка на велосипеді”. Поч. о 21.50 (зал «Cinematic»).
Буківцьово, Великоберезнянський район
До 7 липня — міжнародний фестиваль бойових мистецтв.


Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка із фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.



Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, 2-й поверх (“Щодня”)
До 7 липня — виставка “Планета метеликів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня намагайся не втручатися в чужі інтриги, ти можеш потрапити в неприємну ситуацію. Конкуренти спробують ущемити твої права, варто вжити активних заходів. У другій половині дня на тебе чекає вигідна угода з новими партнерами. Використовуй свою чарівність, щоб досягти цілей і просунутися по кар'єрних сходах. Увечері процедури з догляду за тілом будуть досить ефективними.
Телець На початку дня тобі доведеться виконати великий обсяг роботи за інших. Не варто злитися і проектувати свою агресію на оточуючих. У другій половині дня керівник доручить тобі вести складний, але цікавий проект. Не варто звертати уваги на дрібні подразники, сконцентруйся на своїй меті. Увечері зустріч із друзями підніме твій настрій і принесе гарні враження.
Близнюки Цей день варто присвятити плануванню та обговоренню ідей із колегами. Вчися враховувати інтереси інших людей, щоб не виникало розбіжностей і перешкод. У другій половині дня зустріч із партнерами може тебе розчарувати. Не варто поспішати у прийнятті важливих рішень, нехай час все розставить на свої місця. Увечері спробуй відволіктися від суєти і шуму, прогуляйся у парку.
Рак. У першій половині дня на тебе чекають труднощі, пов'язані з перевіркою твоєї роботи. Не варто сперечатися з керівником, краще відразу визнай свою провину і виправи недоліки. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від зустрічі з партнерами через доручення впливової особи. Вчися організовувати свій час так, щоб всі важливі питання вирішувати в першу чергу. Затримавшись на роботі, ти можеш засмутити свого обранця і викликати ревні почуття.
Лев   У першій половині дня спробуй утриматися від підписання довгострокових договорів. Тобі потрібна порада більш досвідченого професіонала, щоб убезпечитися від втрат. У другій половині дня твої сумніви можуть стати серйозною перешкодою для благополучного вирішення фінансового питання. Вчися контролювати свої емоції, щоб зберігати холоднокровність і раціоналізм.
Діва. У першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Не варто перевтомлювати зір, роби гімнастику для очей і невеликі перерви. У другій половині дня партнери попросять тебе про складання додаткового договору. Роби так, як тобі вигідно, щоб отримати більший прибуток. Увечері близька подруга може попросити про допомогу і участь у вирішенні її проблем.
Терези Сьогодні ти зможеш трохи розслабитися і зайнятися творчими справами. Відсутність контролю з боку керівника дасть можливість реалізації давно задуманих планів. У другій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які організували конкуренти. Не панікуй і тримай себе в руках, інакше наслідки будуть непередбачувані. Увечері тобі краще розслабитися і раніше лягати спати.
Скорпіон Цей день принесе багато важливих зустрічей і контактів, які будуть корисні для реалізації твоїх ідей. Не варто довго роздумувати і сумніватися у своїх можливостях, будь рішучою. У другій половині дня тобі потрібно приділити увагу роботі з документацією. Стався до своїх професійних обов'язків відповідально і дисципліновано. Зустріч із партнерами у неформальній обстановці дозволить дізнатися про їхні слабкі місця.
Стрілець На початку дня потрібно утриматися від публічних виступів і розмов на провокаційні теми. Тобі потрібно освоїти нові знання, щоб удосконалити методику роботи. У другій половині дня поговори з керівником про свої можливості кар'єрного зростання. Тобі потрібно прикладати більше зусиль, щоб розвивати свою професійну майстерність. Увечері спробуй зайнятися самоосвітою і почитати мотивуючу літературу. .
Козеріг Сьогодні тобі краще утриматися від прийняття однозначних рішень і глобальних змін. Намагайся не звертати уваги на конфлікти в колективі, сконцентруйся на своїх цілях. У другій половині дня спілкування з партнерами наштовхне на цікаві та плідні ідеї. Заручившись підтримкою керівника, тобі вдасться істотно збільшити свій прибуток. Увечері можна завітати в гості до друзів, щоби розвіятися.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з керівництвом. Тобі потрібно ухилитися від конфлікту і зайнятися роботою з документами. У другій половині дня ти зможеш переконати нових партнерів у необхідності довгострокового співробітництва. Використовуй допомогу однодумців, щоб зміцнити свої позиції в колективі. Увечері розмова з родичами може відновити негативні спогади.
Риби Сьогодні на тебе чекає складний день і невизначеність, що може призвести до нервового зриву. Тобі варто зайнятися тими справами, які легко даються. У другій половині дня спробуй не реагувати на зауваження і критику з боку недоброзичливців. На допомогу колег розраховувати не варто, інакше просто втратиш час. Увечері масаж і релаксація допоможуть відновити життєвий запас сил.



А зараз — усміхніться :)

Депутата від Партії Регіонів - Олега Царьова покусала зграя псів. Тепер ветеринари розшукують нещасних тваринок, щоб вакцинувати їх від сказу.




Диплом - це як дівчина. Спочатку він висмокче з тебе всю кров, нерви, сили і гроші. А ти його потім ще й захищаєш.




Все коли-небудь закінчується: терпіння, нерви, патрони.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат