С. Ратушняк: Призначення Гелетея -- початок кінця Порошенка

admin 04.07.2014 20:12 ПОДІЇ

Колишній мер Ужгорода та один із найодіозніших політиків Закарпаття Сергій Ратушняк прокоментував одні з останніх політичних та кадрових рішень Президента України Петра Порошенка.

За словами Сергія Ратушняка, українцям варто запам'ятати дві дати: "Призначення ублюдка і тестя виродка Балоги - Гелетея. Його рідний брат - кримінальний елемент в області по кличці Гейза. Виконавець багатьох локальних терактів проти неугодних за завданням особисто Балоги. І друга дату - подача Порошенком зміни конституції в бік посилення диктатури Президента.

Це дві ноги, якими Порошенко почав рух до свого кінця.

Це початок його кінця! Сподіваємося, що не кінця країни. Хоча з таким стадом "а ля перший тур" - чи маємо ми право на державу. Видно це генетично. В угорців вже більше 1100 років державності, у нас 23-ї, з панського плеча п'яного Єльцина в Біловезькій пущі", - написав політик.

admin

Коментарі :


05.07.2014 10:33 бек

рата прав на все 100.


04.07.2014 23:59 Федор

Порошенку будет конец тогда, когда это решит госдеп. Вон в египте Мурси недолго продержался, его заменили, и   Порошу тоже как повезет.


04.07.2014 23:19 історик

цікаво, а я думав що Україна як держава старша за 23 роки! Просвітив! Може, кафедри історії України треба позакривати, бо що ж там вчити за ці 23 роки


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат