В Ужгороді затримали підозрілого, що фотографував...   облуправління МВС

admin 03.07.2014 17:40 ПОДІЇ

Сьогодні в приміщення УМВС громадяни привели підозрілого фотографа. Закарпатці затримали жителя однієї з областей України, що занадто прискіпливо фотографував об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода.

Обідньої пори до приміщення УМВС України в Закарпатській області в місті Ужгород, за адресою Ракоці 13 було доставлено підозрілу людину. Ініціатором затримання фототуриста був отець Андрій:

«Спочатку перед будинком СБУ в Закарпатській області я звернув увагу на людину кавказької зовнішності. Він фотографував будинок, ворота та робив позначки на мапі, - розповідає отець Андрій. - Цей турист поводив себе доволі дивно. Коли я почав спостерігати за ним, він перемістився ближче до адмінбудівлі міліції, де продовжив фотографувати».

Надалі священик звернувся до випадкового перехожого за допомогою. Двоє громадян «взяли за шкварки» фотографа та запросили в приміщення УМВС Постовий міліціонер негайно викликав оперативно-слідчу групу.

Подію було внесено до єдиного обліку, оперативники проводять перевірку щодо мотивів поведінки гостя Закарпаття, - повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат