Закарпатці з початку року отримали 64 тисячі адміністративних послуг

admin 03.07.2014 15:02 СОЦІО

З них понад 54 тисячі надано у Центрах обслуговування платників, які працюють на території нашого регіону. Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області відзначають, що з кожним роком все більше платників користуються послугами сервісних центрів та отримують важливу інформацію для успішного ведення бізнесу.

Найбільш популярною залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, з початку року видано 35,4 тисячі реєстраційних номерів, у тому числі у ЦОП – 30,7 тис.

Більшість послуг, а саме – 85%, платники податків у Закарпатській області одержують через ЦОП, що значно покращує якість та швидкість надання таких послуг.

«Позитивними факторами діяльності центрів обслуговування платників беззаперечно є комфортність, надійність та компетентність, що в свою чергу забезпечує ефективну взаємодію з платниками та належне їх обслуговування; доступність та зручність, спрощення та оптимізацію процедур надання послуг; своєчасне інформування та формування обізнаності платників щодо змін в податковому законодавстві; зменшення витрат, пов‘язаних із виконанням платниками податкових зобов‘язань», – зазначають у ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат