Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.07.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 2 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі під акомпанемент свіжозвареної кави. Нехай бажані люди поруч роблять ваш ранок теплим і затишним. Не переймайтеся через дрібниці, в житті багато яскравих митей які потрібно цінувати. Гарного дня й вдалого кавування!

Цитата дня: Здатність мріяти - це в першу чергу акт творіння самого себе. І справа не в тому, що якщо ти будеш мріяти про щось конкретне, це неодмінно збудеться. Думка матеріальна, але втілюється по-іншому, не так прямолінійно як багатьом хотілося б. Справа в тому, що, мріючи, ти створюєш свої риси, прообраз тієї людини, якою у підсумку неминуче стаєш.

© Аль Квотіон



2 липня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10, під час грози подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 22-27°, в горах місцями вночі 5-8°, вдень 12-17° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 25-27° тепла.



ІМЕНИНИ   2 липня - Зосима, Іван



Цей день в історії

1954 — розпочала роботу Міжнародна організація телебачення (Євробачення).
1951 — газета «Правда» засудила вірш В. Сосюри «Любіть Україну».
1996 — у місті Дніпродзержинську міський трамвай через відмову гальм на великому спуску врізався у стіну будинку. Загинуло 34 людини, близько 100 отримали травми.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Шандора Зіхермана (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (вул.Фединця, 12)
До 22 липня — фотовиставка «Коли дерева були великими».

Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, 2-й поверх (“Щодня”)
До 7 липня — виставка “Планета метеликів”.

«Доміон»
До 2 липня — «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 10.00. «Змішані, 2D». Поч. об 11.40, 16.30. « Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч.о 13.40, 18.30 та 21.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 2 липня   — «Трансформери: Час умирання, 3D”. Поч.о 10.00, 16.40, 19.40, 22.30. «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 12.50. “Змішані”. Поч. о 14.40.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Початок дня сприяє активній діяльності та прийняттю кардинальних рішень. Винаходи колег дозволять спростити звичний робочий процес. У другій половині дня спробуй уточнити деталі співпраці з новими партнерами. Ти можеш виявити низку недоліків, які доведеться виправляти. Увечері варто порадувати близьких і приготувати смачну страву.
Телець У першій половині дня варто звернутися за порадою до наставника, щоб уникнути втрат. Спробуй змінити звичну стратегію дій, щоб удосконалити свій робочий процес. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з представниками бюрократичних інстанцій. Боротьба за справедливість призведе лише до безглуздої втрати часу. Звернися по допомогою до керівника, щоб вирішити проблеми.
Близнюки Початок дня сприятливий для вирішення фінансових питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до керівництва, щоб уникнути складнощів. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у вирішенні організаційних питань. Намагайся не втягуватися в чужі конфлікти, інакше зіпсуєш свою репутацію. Увечері спілкування з родичами може тебе втомити і зіпсувати настрій.
Рак. У першій половині дня тобі потрібно подбати про наведення порядку на робочому місці. Ти знайдеш документи, які давно шукала, що дозволить усунути низку перешкод. У другій половині дня діалог із партнерами може затягнутися і порушити твої плани. Сконцентруйся на важливих завданнях і не відволікайся на плітки і порожню балаканину з колегами. Увечері краще побути вдома і переглянути веселі передачі.
Лев   Сьогодні ти зможеш отримати прихильність з боку керівництва. Додаткове фінансування твоїх проектів дозволить досягти гарного результату. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки з опонентами. Гучний скандал може негативно відобразитися на вирішенні фінансових питань. Увечері варто обговорити з союзниками стратегію подальших дій, щоб досягти своїх цілей.
Діва. Вранці на тебе чекає випадкова зустріч із людиною з минулого, яка виявиться корисною. Спробуй поговорити з керівником про впровадження нових технологій у робочий процес. Полегшивши свої функціональні обов'язки, ти зможеш більше часу присвячувати творчості. У другій половині дня тобі варто відмовитися від участі в проектах, які не приносять вигоди. Довірся своїй інтуїції, щоб зробити правильний вибір партнерів.
Терези Початок дня принесе багато нових контактів і зв'язків із потенційними партнерами. Тобі доведеться зробити вибір, спираючись на професійний досвід, щоб зібрати команду. Колективна робота дозволить подолати ті труднощі, з якими ти зіткнулася в минулому. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з бюрократичними інстанціями. Тобі варто використовувати свою чарівність, щоб вирішити ситуацію, що склалася.
Скорпіон Цей день варто присвятити вирішенню організаційних питань спільно з партнерами. Тобі вдасться врегулювати фінансові питання завдяки допомозі однодумців, які захистять твої інтереси. У другій половині дня спробуй обговорити з керівництвом свої творчі проекти. Нестандартні рішення дозволять ухилитися від виконання зобов'язань та рутинної роботи. Увечері тобі варто із друзями відвідати кінотеатр, щоб цікаво провести час.
Стрілець Сьогодні старайся ухилятися від будь-яких конфліктів, інакше виникнуть додаткові перешкоди. Вирішення фінансових питань може спричинити додаткові труднощі. Не варто покладатися на допомогу колег, доведеться самостійно шукати вихід зі сформованої ситуації. У другій половині дня партнери можуть запропонувати цікаву угоду. Потрібно проконсультуватися з юристом, щоб прийняти вірне рішення.
Козеріг Сьогодні тобі вдасться вирішити кілька спірних питань, які давно тебе обтяжували. Підтримка і протекція старого друга дозволить уникнути дрібних бюрократичних перешкод. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Щоб переконати опонентів у своїй правоті, тобі варто надати документацію і статистику. Увечері займися приготуванням смачної страви, щоб порадувати близьких.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Тобі не вдасться досягти домовленостей з опонентами. Конфліктна ситуація може викликати негативну реакцію з боку керівництва на твої дії. У другій половині дня утримайся від підписання документів і відвідування різних інстанцій. Тобі потрібно зняти стрес за допомогою масажу і приємних процедур.
Риби На початку дня тобі доведеться боротися з недоліками в роботі техніки, щоб впоратися з поставленими завданнями. Намагайся не втручатися в авантюрні фінансові угоди, існує ризик все втратити. У другій половині дня розмова з керівником може тебе засмутити, що призведе до зниження мотивації. Не варто опускати руки, продовжуй розвивати свої ідеї і розробки. Вечір краще присвятити наведенню порядку вдома.

А зараз — усміхніться :)

Летить п'яна ворона і тут б'єся у дарево, встає і каже:
- Подумаєф, піфком піду..



Що буде якщо схрестити мандавошок з світлячками?
Відповідь:
Піднімаєш вночі покривало, а там під трусами Лас Вегас...



Дорослішаєш - це коли тобі стає все одно: крутіше в тебе телефон, ніж у друзів чи ні. Аби дзвонив.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат