Закарпатським ДАІвцям дали нові повноваження

admin 02.07.2014 12:50 ПОДІЇ

Кабінет міністрів України уповноважив співробітників Державтоінспекції контролювати неправильну парковку автотранспорту в населених пунктах.


«Було прийнято постанову про внесення змін в правила паркування транспортних засобів… зокрема, вирішено покласти контроль за неправильної паркуванням на співробітників ДАІ», – заявив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.

Також чиновник поінформував, що Кабмін доручив міністерствам і відомствам зобов’язати органи місцевої влади встановити паркомати в населених пунктах для того, щоб «забрати з вулиць паркувальників». Крім цього, за його словами, уряд включив систему оплати паркування в засоби мобільного зв’язку.

Нагадаємо, 29 травня 2014 року Верховна Рада підтримала в цілому законопроект № 2499 «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо правил паркування транспортних засобів і встановлення відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів». Закон визначає органи, уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення у випадках порушення вимог щодо розміщення, обладнання та функціонування майданчиків для паркування транспортних засобів (адміністративні комісії при виконавчих комітетах сільських, селищних, міських рад; виконавчі комітети сільських, селищних, міських рад).

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат