Громада Рахівщини зібрала волонтерську допомогу для закарпатців в АТО

admin 02.07.2014 12:40 ПОДІЇ

Цьогорічний призив на Закарпатті – один з найбільших за всю історію незалежності України. Воно і не дивно, адже, ця сама незалежність нашої країни – під загрозою.

Громадські діячі і підприємці з Рахівщини вирішили не бути осторонь війни, і по мірі можливостей допомогти мобілізованим хлопцям з Рахівського району, які наступного тижня відправляються захищати нашу державу від ворога на Схід.

Про це повідомив головний меценат акції, керівник рахівського УДАРу Василь Дан.

«20 хлопців з Рахівщини, мобілізованих 3 місяці тому, наступного тижня відправляють на Схід. Відомо, що українська армія не в змозі забезпечити всіх якісними бронежилетами та всім необхідним. Тому ми хочемо хоч якось допомогти нашим хлопцям. Закупили якісні бронежилети, форму і медикаменти», - розповів Василь Дан.

Загалом, рахівчани закупили бронежилети, які захищають не тільки тулуб, але і шию та пахову зону вояків, уніформу та чоботи, десятки професійних фонариків, білизну. Не залишилась осторонь і Рахівська районна лікарня, медики якої зібрали для закарпатських військових медикаменти.

«Кожен район повинен ось таким чином допомагати своїй армії. Якщо всі люди одягнуть своїх воїнів, забезпечать їх усім необхідним, то солдатам буде набагато легше захищати нашу державу від ворога», - переконаний голова села Кваси, Василь Дімич.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат