Декларанти Перечинщини сплатять до бюджету майже 96 тис. грн. ПДФО

admin 25.06.2014 14:26 СОЦІО

«Деклараційна кампанія – 2014» поповнить місцеві скарбниці Перечинщини додатковими 95,9 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Саме така сума визначена до сплати тим громадянам, котрі відзвітувалися в Перечинському відділенні Ужгородської ОДПІ про отримані, але неоподатковані минулого року доходи.


Протягом чотирьох місяців 2014 року у Перечинському відділенні Ужгородської ОДПІ декларації про доходи подали 41 громадянин. З них 19 громадян задекларували доходи, отримані у вигляді подарунків та спадщини,   18 громадян – інші доходи, при виплаті яких податок не утримувався, 4 – доходи від здачі в найм нерухомого майна. Ці громадяни задекларували 1 млн. 408 тис. грн.

До місцевого бюджету вже надійшло 16,9 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб.

Загалом декларації про отримані у минулому році доходи подали 300 громадян, з них 259 – які мають право на податкову знижку. За словами фахівців Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ, їм буде повернуто з бюджету 196,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Сьогодні з цієї суми платники вже отримали понад 184 тис. грн., з яких більшість – у зв‘язку з витратами на навчання.

Нагадаємо, громадяни, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку, можуть подати декларацію протягом року. Якщо ж платник податку не скористається в 2014-му правом на податкову знижку за 2013-й, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

За матеріалами Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат