Закарпатський десантник загинув від кулі снайпера під Луганськом (ОНОВЛЕНО)

admin 15.06.2014 09:36 ПОДІЇ

Молодий десантник із закарпатського Берегова загинув у зоні АТО під Луганськом від кулі снайпера. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Ольга Бізіля.

Загиблим є 20-річний десантник з Берегова на прізвище Попович.

"Друзі сьогодіи спіткало горе родину з Берегова. Біда прийшла до нашого містечка. Сьогодні біля Луганська із снайперської гвинтівки був застрелений берегівчанин -- 20 річний хлопець Попович. Він служив у десантному батальйоні. Захищав цілістність нашої держави", -- пише Бізіля.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
15 июня в ходе боевых действий под Луганском снайпер застрелил двадцатилетнего жителя Закарпатской области. Об этом в соцсети рассказала Ольга Бизиля, депутат Береговского горсовета.
Сегодня, 15 июня, на Востоке Украины в ходе боевых действий погиб девятьнадцатилетний парень из города Берегово Закарпатской области. Как сообщается, в бойца попала пуля снайпера.
«Друзья, сегодня горе постигло Берегово: из снайперской винтовки был застрелен 19-летний парень, который защищал целостность нашей страны. Глубокие соболезнования его семье, герои не умирают», - написала на своей странице в соцсети депутат Береговского городского совета Ольга Бизиля.
Как стало известно, убитого вражеским снайпером вблизи Луганска закарпатца звали Роланд Попович. В 2012 году он окончил украинскую СШ № 1 в г. Берегово. Пошел служить в армию. Ему было всего 19 лет. Свое двадцатилетие Роланд должен был отпраздновать 22 июля 2014....
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Сьогодні, в понеділок, о 14 год за к.ч. у Берегівському міському будинку культури відбудеться церемонія прощання відповідно до всіх військових почестей з берегівчанином ПОПОВИЧЕМ РОЛАНДОМ, 1994 року народження, військовослужбовцем контрактної служби військової частини 128 МБР, який трагічно загинув при виконанні бойового завдання під час АТО на сході України.

Повідомив на своїй сторінці в Facebook BabjakZoltan

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат