Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.06.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 16 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі й додавайте приємних митей новому дню з ароматом улюбленої кави. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки і завершуються бажаним результатом. Гарного вам понеділка й смачного кавування!

Цитата дня: Всякий раз, коли стоїш перед вибором, будь уважний: не вибирай те, що зручно, комфортно, респектабельно, визнано суспільством, почесно. Вибирай те, що знаходить відгук у твоєму серці. Вибирай те, що ти хотів би зробити, незважаючи ні на які наслідки.

© Ошо

16 червня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 5-10, під час грози місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 20-25°, в горах місцями вночі 4-6°, вдень 10-15° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 21-23° тепла.


За православним календарем 16 червня ІМЕНИНИ відзначають Панас, Ахілла, Денис (Дионисий), Дмитро (Димитрий), Иерия, Іпатій, Купріян, Клавдій, Лук'ян (Лукиан), Лукиллиан, Максиан, Маркелин, Павло, Павла, Папп, Сатурнин і Юліан (Иулиан).


Цей день в історії

1578 — У Львові страчено козацького ватажка, молдавського господаря Івана Підкову.
1874 — Відбулося урочисте відкриття кавендишської лабораторії.
1903 — створено компанію Ford Motor
1919 — Святий Престол в особі Папи Римського Бенедикта XVI визнав незалежність УНР. Листа голові Директорії Симону Петлюрі надіслав державний секретар Ватикану П'єтро Гаспаррі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, 2-й поверх (“Щодня”)
До 7 липня — виставка “Планета метеликів”.

«Доміон»
До 18 червня   — «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 10.00, 13.20, 16.50.   «Чаклунка, 3D». Поч. об 11.50, 15.10, 18.40. «На межі майбутнього, 3D». Поч. о 20.20, 22.10.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 18 червня   —   «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 10.00, 14.00, 16.00. «Чаклунка, 3D». Поч. о 12.00. «Сусіди». Поч. о 18.00. «На межі майбутнього, 3D». Поч. о 19.50.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Спілки професійних художників Закарпаття (живопис).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори). Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Фотовиставка «Архітектурна спадщина Угорщини» (фотограф Йожеф Товт).
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути труднощі з отриманням фінансування. Не варто тиснути на керівника і виставляти додаткові вимоги. У другій половині дня ти зможеш врегулювати конфлікт із партнерами завдяки допомозі союзника. Намагайся не ризикувати своєю репутацією, інакше виникнуть неприємності. Вечір варто провести у колі сім'ї і поговорити про щось приємне з партнером.
Телець. Сьогодні ефективний день для планування і побудови стратегій успішних дій. Обговори напрацювання з колегами, щоб вибрати оптимальне рішення. У другій половині дня уникай спілкування з особами, які провокують конфлікти. Тобі потрібно відповідально поставитися до виконання своїх обов'язків і не запускати рутинну роботу. Увечері діалог із партнерами може затягнутися, тому не плануй нічого.
Близнюки. Вранці можуть виникнути сімейні проблеми, які відволікатимуть тебе від робочих питань. Намагайся ні з ким не обговорювати свої труднощі, щоб не поширювалися плітки. У другій половині дня старайся розібратися з документацією і не залишати нічого на потім. Тобі потрібно проявляти наполегливість у спілкуванні з партнерами, щоб досягти потрібного результату. Увечері утримайся від вживання міцної кави та алкогольних напоїв.
Рак. Сьогодні твої плани можуть порушити непередбачені обставини. Не варто вступати в суперечку з керівником, краще відпусти ситуацію і чекай. У другій половині дня партнери можуть створити перешкоди для вирішення фінансових питань. Проявивши наполегливість, ти зможеш вирішити ситуацію і отримати потрібний результат. Увечері можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами, що призведе до конфлікту.
Лев Сьогодні тобі варто подбати про наведення порядку в поточній документації. Будь уважною, інакше доведеться виконувати роботу повторно. У другій половині дня остерігайся осіб, які пропонують фінансові авантюри і швидкий прибуток. Існує ризик втратити велику суму коштів, тому не піддавайся спокусам. Увечері варто прогулятися з коханою людиною по парку або в лісі.
Діва. У першій половині дня тобі варто відмовитися від спілкування з конкурентами. Тобі вдасться викрити змову недоброзичливців, що допоможе вирішити проблеми. У другій половині дня ти зможеш отримати підтримку з боку керівника. Використовуй вдалий момент, щоб отримати підвищення і прибавку до зарплати. Увечері спілкування з родичами краще обмежити, щоб не заглиблюватися в чужі проблеми.  
Терези   У першій половині дня ти зможеш впоратися зі складним завданням, яке поставив керівник. Тобі потрібно утриматися від участі у виступах на публічних заходів. У другій половині дня опоненти можуть спровокувати конфлікт, тримай себе в руках. Не варто критикувати недоліки колег, краще вдосконалюй свої навички та вміння. Вечір варто присвятити вирішенню господарських питань спільно з партнером.
Скорпіон У першій половині дня ти можеш усунути недоліки в роботі та виправити помилки. Союзники допоможуть отримати більш високі результати, ніж зазвичай. У другій половині дня тобі вдасться вирішити складне питання завдяки допомозі впливової особи. Використовуй зручну ситуацію, щоб збільшити свій прибуток. Увечері постарайся відпочити і відключити телефон, щоб тебе нічого не відволікало.
Стрілець. Початок дня буде складним, тобі доведеться протистояти діям конкурентів. Не варто йти на поступки, ти можеш багато втратити. У другій половині дня обов'язково перевір отриману інформацію, для тебе є важливі новини. Намагайся не втручатися в розбіжності між колегами та керівником. Тобі потрібно зайняти нейтральну позицію, щоб залишитися у виграші.
Козеріг Цей день сприятливий для підписання важливих документів і втілення творчих ідей. Тобі варто вирішувати всі важливі питання самостійно, прислухаючись до свого внутрішнього голосу. У другій половині дня на тебе чекає альтернативна можливість отримання прибутку з нового джерела доходів. Намагайся не залишати незавершених справ, доводь усе до кінця. Увечері ти зустрінешся з друзями, яких давно не бачила.
Водолій. У першій половині дня не варто звертати уваги на критику з боку керівника. Роби свою частину роботи сумлінно, ні про що не турбуючись. У другій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи і зайнятися творчістю. Ідеї однодумців допоможуть зрушити з мертвої точки. Увечері старайся не навантажувати хребет, існує ризик травм.
Риби Сьогодні тобі варто навести порядок на робочому місці і позбутися зайвого мотлоху. Твої партнери можуть відмовитися від дотримання умов договору. Звернися по допомогу до більш досвідченого фахівця, щоб уникнути неприємностей. У другій половині дня керівник може розкритикувати твої ідеї. Не варто опускати руки, спробуй усунути недоліки, і все буде в порядку.


А зараз — усміхніться :)


- Чи готова ти ... бути зі мною в онлайні ... і в горі і в радості ... поки збій в мережі не розлучить нас?



- Ти взагалі не звертаєш на мене уваги, начебто я тобі байдужа.
- Я тобі 2 лайки вчора поставив, відвали.



Пpоснyлась вранці школярка, лежить і дyмає.
- Так, у школy я yже запізнилася. Піду додому ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат