Хто очолить партію «Розвитку України» на Закарпатті?

admin 14.06.2014 13:43 ПОДІЇ

Останнім часом ведеться багато дискусій по створенню нових політичних сил на Україні. Одна з них – «Партія Розвитку України». З цього приводу 11 червня в Києві пройшов Форум розвитку України, на якому прийнято остаточне рішення про створення партії.

Відповідно цей Форум став відправною точкою створення в державі нової центристської політичної сили. Форум відбувся під керівництвом групи депутатів – Сергія Ларіна, Юрія Мірошниченко, Володимира Зубанова та директора Інституту стратегічних досліджень Андрія Єрмолаєва. У засіданні взяли також участь представники політичної ланки та громадські активісти з кожної області України. Закарпаття представляла група депутатів на чолі з Іваном Качуром.

Одним із ключових питань обговорення на Форумі стало питання глибокої суспільно-політичної кризи за занепокоєння ситуацією, що склалася за останні місяці. Адже в Україні за останні три місяці не зроблено ніяких кроків за для врегулювання конфлікту, а ситуація навпаки погіршується з кожним днем. Національна економіка тримається виключно за рахунок зовнішніх запозичень. Зупиняється робота цілих галузей, люди втрачають роботу і залишаються без засобів до існування. У регіонах, де точаться бої, постала реальна загроза гуманітарної катастрофи.  

Тож на часі є створення нової політичної сили, першочерговими завданнями якої будуть: об'єднання країни, боротьба з корупцією, створення нових робочих місць та налагодження міжнародної співпраці з країнами ЄС.
Кожен із учасників Форуму висловив своє бачення виходу з кризи і було прийнято рішення створення нової політсили, базисом якої стане соціально-ліберальна ідеологія.
Крім цього, партія базуватиметься на ідеях консолідації та примирення суспільства, децентралізації влади, втіленні євроінтеграційного курсу на основі широкого громадського консенсусу. У партію ввійдуть справжні менеджери та фахівці. Також передбачається, що посад лідера і голови в партії не буде. Основні рішення буде приймати з'їзд, який обирає національний комітет партії - політична рада, і він же обирає голову комітету. Це, в свою чергу підвищить керованість проектом. Адже всі його учасники регулюватимуться єдиним правом.

А хто ж очолить партію «Розвитку України» на Закарпатті? На це питання відповідь буде згодом.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат