Вандали від Балоги нищать головну площу області

admin 14.06.2014 10:36 ПОДІЇ

Ряд інтернет-видань повідомили про те, що з десяток людей у п'ятницю потоптали клумби на площі Народній і повисаджували там буряки та помідори.

Як повідомляє сайт Clipnews.info, головним чином це були журналісти інтернет-видань Віктора Балоги та ще кілька його прихильників. Зокрема, за цим вандалізмом був помічений прихильний до Балог журналіст Олег Диба (на фото), який відомий тим, що серед білого дня жорстоко побив свого колегу.

"Площа, яка ще не так давно нагадувала сільське неоране поле, наприкінці минулого року почала набувати охайного вигляду і приваблювати ужгородців, які зараз полюбляють там відпочивати.

Колишній губернатор Олександр Ледида був ініціатором реконструкції площі. Було оголошено конкурс проекту, потім після багатьох відповідних процедур проект затвердили. Почалися роботи, які здебільшого фінансувалися меценатами і лише третина вартості повинна була покрита з бюджету.

На жаль, влада помінялася і багато ужгородців задавалися питанням: чи вдасться закінчити реконструкцію. Олександр Ледида, попри те, що вже не є очільником краю, пообіцяв, що зробить все, щоб закінчити реконструкцію. Зовсім недавно за його ініціативи на площі були висаджені рідкісні рододендрони та кущі троянд.

Як відомо, прихильні до Балог журналісти отримали команду від свого шефа влаштувати інформаційну атаку на Олександра Ледиду і критикувати реконструкцію площі. Робилося це лише через те, що ініціатива по реконструкції йшла не від самого Балоги. Журналісти, як пси накинулися і на автора проекту і на членів художньої ради і на всіх, хто стояв за реалізацією реконструкції площі Народної.

А сьогодні найбільш прихильні до Балоги журналісти взагалі потоптали клумби площі і навіть понависаджували на ній якісь буряки. Ужгородці задають питання: чому мукачівець Балога та його журналісти та купка фанатиків знущаються над Ужгородом? Хто давав їм право нищити місце, яке стає прикрасою Ужгорода? Звідки взагалі така ненависть до Ужгорода у балогівців?", -- пише Clipnews.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат