Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.06.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 13 червня. Нехай усі числові збіги цього дня приносять вам вдалі рішення й успіх у справах. Горнятко улюбленої кави – важлива складова початку всього, що замислили здійснити. Тому легкого вам прокидання у п’ятницю й гарного релаксу на вихідних!

Цитата дня: Через те ти так і сердишся. Коли зрозумієш, на скільки ситуацій ти не маєш жодного впливу, то деякі речі сприйматимеш по-іншому. Глянь на хмари: що б ти не робила, вони собі пливтимуть.

© Йоанна Яґелло "Кава з кардамоном"

13 червня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями короткочасні дощі. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 20-25°, у горах місцями вночі 7-11°, вдень 12-17° тепла.
Автошляхи: Місцями короткочасні дощі. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 23-25° тепла.


ІМЕНИНИ     13 червня - Іван, Петро, Єрема


Сьогодні також:
  Естонія: День жертв комуністичних репресій
  Латвія: День жертв комуністичних репресій
  Литва: День жертв комуністичних репресій
  Киргизстан: Поминальний день

Цей день в історії

1895 — У Франції пройшли перші у світі автомобільні гонки. Середня швидкість автомобілів становила 24 км/год.
1955 — У СРСР опубліковано повідомлення про відкриття родовища алмазів в Якутії — кімберлітової трубки «Мир».
1971 — Газета «Нью-Йорк Таймс» почала публікацію документів Пентагону про історію втручання США ув'єтнамську війну.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
14 червня — опера-поема “Ромео і Джульєтта”. Поч. о 19.00.

«Бавка»
15 червня — «Олов’яний солдатик» (В. Данилевич за казкою Г. Х. Андерсена).   Поч. об 11.00 та 13.00.

Музей-скансен «Старе село» (Міжгірський район, с. Колочава)
14 червня — Фестиваль ріплянки.

Іршавський район, село Довге
15 червня — фестиваль “Довжанська фіра”.

Ужгород, Школа мистецтва та дизайну Look, вул. Петефі, 32
14 червня — майстер-клас із малювання тварин на камені.

Magnum Club, Берегово, вул. Б. Хмельницького, 112/4
14 червня — Фелікс Шустер у Magnum Club. Поч. о 22.00.

JJ Open Air, Виноградів, вул. Шевченка, 3а
14 червня — JJ Open Air “Special Project”.


Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, 2-й поверх (“Щодня”)
До 7 липня — виставка “Планета метеликів”.


«Доміон»
До 18 червня   — «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 10.00, 13.20, 16.50.   «Чаклунка, 3D». Поч. об 11.50, 15.10, 18.40. «На межі майбутнього, 3D». Поч. о 20.20, 22.10.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 18 червня   —   «Як приборкати дракона-2, 3D». Поч. о 10.00, 14.00, 16.00. «Чаклунка, 3D». Поч. о 12.00. «Сусіди». Поч. о 18.00. «На межі майбутнього, 3D». Поч. о 19.50.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Спілки професійних художників Закарпаття (живопис).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори). Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Фотовиставка «Архітектурна спадщина Угорщини» (фотограф Йожеф Товт).
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Початок дня принесе багато клопоту і невиправданих надій. Твої колеги відмовляться виконувати свої обов'язки, що призведе до конфлікту з керівництвом. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на агресію оточуючих, вчися контролювати свої емоції. Тобі потрібно подбати про удосконалення методики звичного робочого процесу. Використовуючи сучасні досягнення, ти зможеш поліпшити власні результати.
Телець. Сьогодні ти зіткнешся з перешкодами у вирішенні організаційних питань. Не варто загострювати конфлікт з опонентами, це може тільки посилити проблему. У другій половині дня потрібно добре підготуватися до діалогу з партнерами і перевірити всю інформацію. Від підписання документів варто утриматися до кінця дня. Вчися довіряти своїй інтуїції, і ти зможеш уникнути неприємностей.
Близнюки. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з новими партнерами. Уважно вивчай документи, перш ніж їх підписувати. У другій половині дня вирішення фінансових питань затягнеться, що може порушити твої плани. Використовуй відповідний момент, щоб звернутися з проханням до керівника. Твоя чарівність матиме вирішальне значення для отримання потрібного результату.
Рак. Цей день варто присвятити рутинній роботі і навести порядок у справах, виправивши недоліки. Тобі потрібно відкинути особисті амбіції, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня варто утриматися від публічних виступів і дискусій із партнерами. Тобі доведеться виконати важливе завдання керівника, що займе багато часу. Увечері утримайся від вживання кислої і гострої їжі.
Лев Початок дня підходить для роботи з документацією та аналізу даних. Тобі потрібно бути уважною, щоб не довелося нічого переробляти. У другій половині дня старайся уникати осіб, які наполегливо намагаються тебе у чомусь переконати. Тобі потрібно покладатися тільки на свої сили і відмовитися від допомоги колег. Увечері твої родичі можуть завдати клопоту і додаткових розтрат.
Діва. У першій половині дня можливі різні перешкоди, створені конкурентами. Тобі потрібно в першу чергу зайнятися вирішенням організаційних питань. У другій половині дня намагайся не приймати однозначних рішень і радитися з керівником. Твої плани будуть реалізовані завдяки підтримці старого друга. Увечері варто відволіктися від турбот і вирушити в затишне кафе разом із коханою людиною.
Терези   Початок дня ефективний для поїздок і переговорів з іноземними партнерами. Керівник надасть підтримку в твоїх починаннях, тому прислухайся до порад. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з партнерами через фінансові розбіжності. Тобі потрібно звернутися по допомогу до більш досвідченого фахівця, щоб вирішити ситуацію. Ввечері треба уникати інтенсивних фізичних навантажень і підняття важких предметів.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш переконати керівника в необхідному фінансуванні для нового проекту. Твої починання принесуть гарні фінансові результати. У другій половині дня на тебе чекає високий гонорар, використовуй кошти для власного розвитку. Від союзу з колегами краще ухилитися і діяти самостійно. Тобі вдасться знайти недоброзичливця і усунути його вплив на свою роботу.
Стрілець. Вранці утримайся від поїздок на автомобілі, існує ризик аварійних ситуацій. Керівник може здійснити перевірку, яка виявить твої недоліки. У другій половині дня публічні виступи принесуть славу і шану. Намагайся позбутися тих проектів, які довгий час не приносять прибуток. Увечері спробуй зробити своєму обранцю приємний романтичний сюрприз.
Козеріг У першій половині дня ти зможеш вирішити складне фінансове питання завдяки підтримці старого друга. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити з керівником про підвищення. У другій половині дня тобі потрібно зосередитися на підготовці до важливих переговорів. Використовуй свої комунікативні навички, щоб отримати потрібне рішення від опонентів. Увечері варто усамітнитися в комфортному місці і проаналізувати свої плани.
Водолій. У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Не варто поспішати у прийнятті рішення, ризик дуже великий. У другій половині дня наведи порядок на робочому місці і позбудься зайвих речей. Нові ідеї краще тримати в секреті і не обговорювати нічого з колегами. Увечері варто відвідати косметолога і попрацювати над проблемами шкіри.
Риби Перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань та подачі прохань. Тобі потрібно бути уважною при оформленні документів і вивчити всі можливі ризики. У другій половині дня зустріч із партнерами може тебе втомити. Треба відкласти роботу, яка потребує підвищеної концентрації уваги. Увечері трав'яний чай і ароматерапія допоможуть тобі розслабитися і повернути сили.



А зараз — усміхніться :)


В автобусі:
- Дівчина, ви напевно, стриптизерка?
- Так, а як ви здогадалися?
- А ви за поручень ногою тримайтеся.



- Чого не спиш?
- В неті сиджу.
- Круто, а я в гостях.
- В кого?
- В тебе!
- Блін, вибач, забув.



Живу бідно: сир - з пліснявою, вино - старе, автомобіль - без даху а телефон без кнопок.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат