Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 17 січня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби не   псувати собі вихідні, які наближаються. Нехай успіх супроводжує вас на кожному кроці, а ранкова кава приємно бадьорить і налаштовує на приємний день. Корисних справ сьогодні   й хорошого релаксу на вихідних!

Цитата дня:   Любов — це бажання передати далі те, чого не можеш втримати..

© Еріх Марія Ремарк "Чорний обеліск"


17 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ, в горах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці подекуди туман. В горах місцями хуртовини. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12, в горах подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° морозу 3° тепла, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 3-5° тепла.

ІМЕНИНИ 7 січня - Олександр, Денис, Зіна, Семен, Степан, Тимофій, Яків


Цей день в історії

1605 — Вперше опубліковано роман Сервантеса «Дон Кіхот».
1648 — Війська Олівера Кромвеля розбили шотландців під Престогоном.
1805 — У Харкові відкрито перший у східній Україні університет.
1861 — Запатентований змивний туалетний бачок. Томас Креппер запатентував біде.



Що сьогодні   і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Греко-католицький Кафедральний собор
18 січня — Різдвяний концерт за участі учнів та викладачів дитячої музичної школи № 1 ім. П. І. Чайковського. Поч. о 14.00.

Ужгород, пл. Театральна
19 січня —   тематична екскурсія “Ужгород музейний”. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 22 січня — «Хоббіт: Пустка Смога-3D». Поч. о 13.30 та 20.20. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2-3D». Поч. о 10.00, 11.40 та 16.40. «Таємне життя Уолтера Мітті-2D». Поч. о 18.20.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 22 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу”. Поч. о 10.00, 17.45, 21.45. “Крижане серце 3D”. Поч. об 11.50, 15.40. “Тарзан 3D”. Поч. о 14.00. “47 Ронін 3D”. Поч. о 19.35.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
19 січня — “Порочні ігри”. Поч. о 20.00.

«Бавка»
19 січня — лялькова забава “Дерев’яне диво” (І. та Я. Златопольські). Поч. об 11.00 та 13.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 15 січня — «Таємне життя Уолтера Мітті». Поч. о 20.10. «Кохання у великому місті-3». Поч. о 13.20, 16.50, 18.30. «Ялинки-3». Поч. о 15.00 та 22.10. «Прогулянки з динозаврами-3D». Поч. о 10.00 та 11.40.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен.Сьогодні твоє чуття та інтуїція працюють чудово, і не варто відкидати їх підказки. З їхньою допомогою ти зможеш не пропустити повз себе цінні ідеї та думки. Розкрій усі свої органи чуття, причому, це майже буквально. Начальство буде задоволене твоїми сьогоднішніми рішеннями. Але не забудь - ти працюєш у команді, в парі і т.д. - не варто ігнорувати чуття та інтуїцією колег.
Телець Це день економії - і енергетичної, і емоційної. Подбай про свої фінанси. Що б ти не робила - роби це на благо майбутнього матеріального благополуччя, на благо зміцнення своєї фінансової незалежності. Якщо ти на правильному шляху, то, можливо, ближче до вечора твій банківський рахунок трохи збільшиться або гаманець стане більш товстим і значним. І це тільки початок!
Близнюки Сьогодні ти сміливо можеш спиратися і покладатися на думку і підказки колег і товаришів по службі - вони багато в чому мають рацію. Ти зможеш знайти відповіді на найскладніші для тебе питання. Також багато чому зможеш навчитися, якщо залишиш свій розум відкритим. У другій половині дня ви всі разом зможете в підсумку насолодитися і задовольнитися виконаною спільною роботою і отриманими результатами.
Рак. Всі твої ідеї та пропозиції будуть гідно оцінені на роботі - колегами і керівництвом. Не соромся польоту своїх думок. Особливо якщо ти вклала в свою роботу, у свій проект не тільки знання і професіоналізм, а й частинку своєї душі, свою любов... Не потрібно боятися, що вклавши частину себе в роботу, ти відбираєш себе ж у своїх близьких і рідних - це в корені не вірно. Чим більше віддаєш - тим більше отримуєш!
ЛевНезважаючи на свою силу і вроджену амбітність, ти гостро потребуватимеш підтримки оточення. Тобі, як повітря, потрібні будуть схвалення твоїх колег. Якщо справа стосується чогось особистого - заручися заохоченням друзів і близьких. У жодному разі - не припиняй руху вперед, причому - не озираючись! Увечері твоя сім'я порадує тебе чимось смачним і приємним.
Діва.Ти захочеш піти в монастир. Буде велике бажання віддалитися подалі від мирської суєти, від роботи, від співробітників і керівництва. Але це - тільки мрія - потрібно чесно відпрацювати останній день робочого тижня. У другій половині дня і особливо ввечері на тебе чекає багато приємних моментів, які дадуть можливість зарядитися енергією і оптимізмом. Бери від життя все!
Терези Сьогодні майже весь день надходитимуть приємні новини і вісті - і на роботі, і з боку найближчого оточення. І хоч святкувати особливо нічого, проте, вирушай із друзями куди-небудь, посидь із ними де-небудь. Одним словом - переключися на приємні сторони життя і на настрій вечора п'ятниці. Завтра вихідний і можна «відірватися по повній».
Скорпіон Цілий день ти отримуватимеш інформацію з небес, що показує - на правильному ти шляху чи ні. Це якісь знаки, відчуття, випадково загублені кимось слова, коли ти проходиш повз тощо. Світ намагається підказати тобі свою оцінку того, що відбувається, заохотити або пожурити. Будь максимально відкритою. Увечері продовжуй, - не влаштовуй гучних вечірок, а посидь на самоті і поміркуй.
Стрілець День звершення - серйозних справ, проектів, цілей. Включи свій оптимізм, запал і ентузіазм, засукавши рукави - і «на поле» - орати і ще раз орати! По ходу налагоджуй корисні зв'язки, напрацьовуй досвід. Тобто, залишай після себе акуратну «борозну», придатну для майбутнього збору врожаю. Не прогав жодного моменту, користуйся кожним найменшим шансом, і ти переможеш!
Козеріг Це день везіння в матеріальному плані. Давнішні фінансові проекти дадуть сходи, ти отримаєш бажану премію, дехто виграє в лотерею. Також можлива дуже вдала покупка або придбання чогось дуже важливого для тебе. Не варто соромитися або боятися просити своє, домагатися свого. Потрібно боротися за свій успіх - «під лежачий камінь вода не тече».
Водолій. Невдоволення і роздратування, причиною яких є, на жаль, твої близькі, позначиться на продуктивності твоєї праці. Керівництво помітить це і висловлюватиме своє «фе». Мало того - ти ризикуєш посваритися з кимось на роботі. Порада проста і складна водночас - тримай себе в руках. Ввечері треба вирішити всі питання, щоб не переносити цей настрій на прийдешні вихідні.
Риби Сьогодні не варто ігнорувати внутрішню потребу розібратися в собі - що тобі хочеться, а що - ні, куди ти рухаєшся і навіщо. Присвяти цьому заняттю хоча б годину часу - це не пройде даром. Друга половина дня буде досить приємною і сприятливою - близька людина порадує тебе сюрпризом. Варто розкрити тобі трохи ці «карти» - сюрприз стосуватиметься давно бажаної поїздки або подорожі.



А зараз — усміхніться :)

- Коли ти мене на чай запросиш?
- Свій пий.




Приїхала в гості сестра з двома дітьми 2 і 5 років ... КІТ ВІДРАЗУ ПРИКИНУВСЯ МЕРТВИМ!




- Дурненька, ну хто тобі сказав, що ти товста? Давай бери два стільці і сідай до нас!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат