Ужгородському   євромайдану необхідна   допомога громадян

admin 17.01.2014 13:27 ПОДІЇ

Ужгородський євромайдан просить допомоги громадян у друкуванні листівки, у якій йдеться про Конституційний переворот. Також для волонтерів потрібен гарячий чай та їжа.


«ДРУЗІ, РЕВОЛЮЦІЯ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ! Узурпатори хочуть забрати в нас право дихати!
Просимо друкувати цю листівку, хто скільки зможе, занести в намет ЄвроМайдану на Театральній (з 12.00) -для роздачі мешканцям міста.

Волонтерам намету потрібні також гарячий чай та бутерброди.

Ні кроку назад! Відступати нікуди! Разом ми сила!», - пишуть активісти на сторінці у фейсбуці.

Джерело: zaholovok.com

admin

Коментарі :


22.01.2014 23:40 Боб

Беркут Горит! Вот вам и мирные протестанты!
http://www.youtube.com/watch?v=y7u6kTKDXFg


21.01.2014 00:28 Ужгородець

Люди не розуміють, а політтехнологи цим користуються, направляючи злість на цю владу у потрібне їм русло. Дійсно, Януковича і його "банду" треба усунути, але не таким шляхом, бо під шумок все підпишуть, а потім винуватим буде народ. Думаю, що наші "опозиціонери" пообіцяли вже все підписати, тому і отримують таку підтримку на заході. Шкода людей, обмануть вже вдруге, як і помаранчеві, у яких до речі були всі можливості "вступити в ЄС", тільки чомусь ніхто не брав. Ну що тут ще сказати, "...прости їх бо не відають що роблять.."


20.01.2014 15:53 вася

я завжди вірив, що будь-яка бабка на базарі знає більше за всіх


18.01.2014 19:05 Слов"янин

Майдануті вже самі не розуміються до світу, заради   чого вони роблять галамайдер. Перше: ніхто з них толком не читав угоду про асоціацію України з ЄС, згідно якої наша країна мала би перетворитися не те що на колонію, а на... повне лайно. Друге: 1994р. Україна підписала з ЄС договір про умови виведення зі своєї території ядерної зброї, натомість протилежна сторона зобов"язувалася надати нашій державі коштів на суму близько 160 мільярдів євро. Україна їх і досі не бачила.
У разі підписання Україною угоди про Асоціацію, за яку так ратують майдануті, цей борг ЄС... був би скасований.
А ви думаєте, чому уся "світова прогресивна громадськість" нині так наїжджає на українську владу? Явно не у зв"язку із корупцією та порушенням прав людини і т.п., на що ведуться "свободолюбиві" лохи.


18.01.2014 17:21 БОМЖ

А   Я   ХОЧУ   БУТЕРБРОД   З   ІКРОЮ


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат