На Тячівщині активісти домоглися незалежної перевірки Брустурянського ЛМГ

admin 03.06.2014 16:15 ПОДІЇ

Активісти сіл Усть-Чорнянського куща, які виступають проти свавілля лісової мафії, домоглися незалежної прокурорської перевірки Брустурянського лісо-мисливського господарства.

Як ми повідомляли, понад сто активістів навіть заблокували дорогу поблизу села Лопухово і не випускали лісовози з немаркованим вирубаним лісом. Ультиматум був чітким -- припинити незаконну вирубку лісу і перевірити діяльність керівництва Брустурянського ЛМГ.

Спочатку влада та правоохоронні органи району пообіцяли, що перевірку буде організовано, але чомусь в комісію увійшли рправоохоронці, які наближені до керівництва ЛМГ. Після цього активісти пригрозили відновити акцію протесту. Як стало відомо, наразі було прийнято рішення, що в комісію по перевірці діяльності Брустурянського ЛМГ таки увійдуть представники Закарпатської обласної прокуратури, природоохоронної прокуратури та представники контролюючих органів з інших областей.

Активісти вважають, що лише незалежна комісія може встановити правду, бо лісова мафія багатьох місцевих правоохоронців пригодувала. Обласна прокуратура пішла на зустріч активістам. Більше того, вже є порушена кримінальна справа по факту затримання машин з немаркованим кругляком. Можна сподіватися, що мафію таки вдасться дотиснути.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат