Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.06.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 3 червня. Зустрічайте свій ранок з усмішкою, і нехай жодні незгоди чи розчарування не завдають вам тривог. Навколо багато приємних дрібниць, яким варто радіти. Бажаних вам співрозмовників до кави й улюблених солодощів!

Цитата дня: Кожен гідний лише того світу, який він здатний захистити сам.

© Оскар Уайлд


3 червня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі в горах місцями невеликі дощі, вдень місцями короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 4-9° тепла, вдень 18-23°, в горах місцями 12-17° тепла.
Автошляхи: Вночі в горах місцями невеликі дощі, вдень місцями короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 21-23° тепла.



ІМЕНИНИ   3 червня - Олена, Костянтин, Михайло, Федір


Цей день в історії

1527 — о 7 годині вечора розпочалась Велика пожежа Львова, що знищила всю готичну забудову міста.
1638 — почалася Жовнинська битва — вирішальна битва повстанців на чолі з Дмитром Гунею проти польсько-шляхетського війська під час повстання Острянина.
1768 — звільнення м. Умані гайдамацькими загонами Максима Залізняка та Івана Гонти.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 4 червня   — «Чаклунка, 3D». Поч. о 10.00, 13.50, 18.00 та 19.50. «Люди Ікс: дні минулого майбутнього, 3D». Поч. об 11.40, 15.40, 21.40. «Годзилла, 3D». Поч. о 23.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 4 червня   — «Чаклунка, 3D». Поч. о 10.00, 14.15, 16.00, 20.00. «Люди Ікс, 3D». Поч. об 11.45, 21.40. «Годзилла, 3D». Поч. о 17.45.


Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва з нагоди 200-річчя Т. Шевченка “Художники Закарпаття — Кобзарю” (Товариство професійних художників Закарпаття).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди 90-річчя Семена Мальчицького (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день ефективний для вирішення юридичних питань та звернення до бюрократичних інстанцій. Тобі не варто звертати уваги на дрібні перешкоди, дій сміливо і рішуче. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з опонентами, що призведе до затяжного конфлікту. Не варто нікому нічого доводити, просто виконуй свою частину роботи. Вечір краще провести в колі сім'ї та приготувати смачну страву.
Телець Сьогодні ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника, якщо будеш наполегливою. З колегами не варто сперечатися і провокувати конфлікт. У другій половині дня тобі доведеться переглянути договірні стосунки з партнерами. Роби так, як підказує твій внутрішній голос. Від спілкування з вороже налаштованими особами краще відмовитися, щоб не псувати настрій. Увечері будь уважніше в місцях масового скупчення людей, ти можеш втратити гаманець.
Близнюки У першій половині дня сімейні проблеми негативно позначаться на твоїй продуктивності. Намагайся зайнятися монотонною роботою, щоб увійти в колію. У другій половині дня переговори з партнерами будуть напруженими і складними. Твої конкуренти можуть спровокувати штучний конфлікт. Увечері зустрінься з подругами, щоб душевно посидіти і обговорити дрібниці життя.
Рак. Сьогодні на тебе чекає вдале рішення фінансових питань. Заступництво з боку керівника може викликати заздрість і агресію колег. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі суперечки, захищай тільки свої інтереси. Союз з опонентами буде вигідним і принесе хороший прибуток. Увечері можуть завітати неждані гості, тому наведи порядок і наповни холодильник.
Лев   На початку дня занепад сил і пригнічений стан можуть негативно відбитися на результатах роботи. Тобі потрібно приділити увагу своєму здоров'ю і додати в раціон більше вітамінів і овочів. У другій половині дня несподівана перевірка може застати тебе зненацька. Намагайся не втручатися в таємні інтриги колег, це може привести до серйозних проблем. Вечір варто присвятити улюбленому захопленню або рукоділлю.
Діва.У першій половині дня можуть виникнути складнощі з рішенням бюрократичних питань. Тобі потрібно відкласти ті справи, які не виходить вирішити швидко. У другій половині дня партнери запропонують вигідну угоду. Тобі варто активно відстоювати свої інтереси, щоб збільшити прибуток. Увечері зберися з друзями в затишному кафе, щоб зняти стрес і добре провести час.
Терези У першій половині дня можуть виникнути проблеми з керівництвом. Не варто приймати однозначних рішень, стримуй свій гнів, інакше можеш втратити роботу. У другій половині дня ти отримаєш компрометуючу інформацію на своїх недоброзичливців. Перш ніж зробити будь-які кроки, порадься зі своїм наставником. Увечері на тебе чекає спілкування з родичами, яких ти давно не бачила.
Скорпіон Цей день варто присвятити відновленню старих ділових контактів. Тобі потрібно розробити чітку стратегію, щоб здобути перемогу над конкурентами. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток від надання посередницьких послуг. Намагайся дбати про своє просування, щоб поліпшити фінансові результати. Увечері зустріч із партнерами дозволить зміцнити стосунки і укласти вигідну угоду.
Стрілець На початку дня старайся уникати конфліктних людей і відмовся від участі в суперечках. Твій нестабільний емоційний стан може негативно відобразитися на роботі. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість, щоб зберегти репутацію. Колеги можуть відмовитися виконувати дані тобі обіцянки. Не варто опускати руки, вирішити проблему допоможе старий друг.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає успіх у вирішенні фінансових питань. Керівник надасть протекцію, що дозволить укласти вигідну угоду. У другій половині дня не варто хапатися за всі справи водночас. Визначивши найважливіші цілі, ти зможеш досягти гарного результату. Увечері варто відвідати клуб або боулінг з великою компанією друзів, щоб відволіктися від думок про роботу.
Водолій. У першій половині дня ти зможеш вирішити складне питання завдяки сприянню керівника. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами, інакше наживеш нових ворогів. У другій половині дня стережися конкурентів і тримай важливу робочу інформацію в секреті. Тобі доведеться відступитися від намічених планів через відмову партнерів. Увечері намагайся не переїдати і пити менше рідини.
Риби У першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які зруйнують твої плани. Не варто панікувати, подбай про свою душевну рівновагу. У другій половині дня наведи порядок у документації і перевір поточну статистику. Твій керівник може виказати своє невдоволення, не варто перечити. Увечері займися доглядом за своїм тілом і зроби омолоджувальні процедури.



А зараз — усміхніться :)



Зал суду ..... Йде процес розлучення. Суддя: - Чому ви хочете розлучитися зі своїм чоловіком? ... - А він мене в ліжку не влаштовує! ... Жіночі голоси з залу: - Всіх влаштовує, а її не влаштовує! ... Чоловічі голоси: - Так її взагалі ніхто не влаштовує!


Завдяки Вконтакте... через фото я знайшов у сусіда у дворі свій мангал!



Що ти будеш робити, коли прийде Кінець Світу? ..
- Я в Увкраїні. Він сюди не прийде. Він звідси вийде.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат