Breitling запускає офіційний годинник для польотів у невагомості (Відео)

admin 02.06.2014 12:57 ПОДІЇ

У 2015 компанія S3 ( Швейцарські Космічні Системи ) організовує перші польоти в невагомості ZeroG для широкої громадськості. Як головний партнер цього проекту, компанія Breitling забезпечить кожного пасажира ексклюзивним хронографом, спеціально розробленим для цього проекту. Реєстрація вже відкрита!

У 1962 році Breitling здійснив свій перший невагомий політ на зап'ясті Скотта Карпентера з Navitimer Cosmonaute - перша космічна подорож наручного хронографа. Бренд з крилатою «B» в даний час є головним спонсором швейцарського проекту S3 (Швейцарські Космічні Системи), для якого основною метою є "простір для всіх". Саме для цього S3 і створило програму польотів в невагомості.

Проект ZeroG почнеться в 2015 році в більш ніж в 15 місцях по всьому світу, в тому числі Азії, на Близькому Сході і в Центральній Америці. Кожен політ триває близько двох годин на борту Аеробус і включатиме в себе 15 "рухів по параболі" з вільним ширянням тривалістю від 20 до 25 секунд, що дає шанс випробувати повну невагомість, як у космосі.

Необхідно зазначити, що всі учасники проекту, в залежності від оплати, будуть розділені на три класи: Party Room, Premium Zone і VIP Room. Секція Party Room - економ-клас, розрахована на 40 чоловік і за місце в ній доведеться заплатити 2700 доларів. Місце в класі Premium Zone обійдеться прихильнику космосу в 6800 доларів. Саме пасажири Premium Zone отримають у подарунок хронограф Breitling S3 ZeroG. Пасажири VIP Room віддадуть за квиток в космос 68000 доларів і зможуть висловити індивідуальні побажання щодо польоту.

В екіпіровку пасажирів входитиме хронограф Breitling, спеціально створений для цього проекту. Оснащений легким але міцним чорним титановим корпусом і механізмом SuperQuartz ™ (у десять разів точніше, ніж стандартний кварцовий механізм), цей S3 ZeroG хронограф відрізняється логотипом S3 на циферблаті і каучуковому ремінці, а також на його задній кришці нанесена гравірування із зображенням параболічного польоту. Годинник буде служити посадковим талоном для пасажирів і не будуть комерціалізовані поза цією програмою. Поряд з льотним костюмом, щасливчики, яким пощастить взяти участь у проекті ZeroG матимуть право залишити собі цей високопродуктивний і функціональний інструмент для професіоналів, водонепроникністю до 100 метрів, як сувенір, що представляє обладнання яке супроводжувало їх під час цього унікального і незабутнього моменту.

Для докладної інформації про рейси див.: zerog.s-3.ch.
Механізм: Калібр Breitling 73, офіційний сертифікований COSC хронометр, термокомпенсіруемий SuperQuartz, швидка коригування тимчасових зон, хронограф до 1/10-ой секунди, 60 -хвилинні і 12 -годинні суммирующие лічильники зі сплати часом (спліт секундна стрілка).
Календар.
Корпус: чорний титан.
Водонепроникність до 100 м. ( 330 футів).
Односпрямований посилений безель .
Сапфірове скло з покриттям антивідблиску з обох сторін.
Діаметр: 43мм . Чорний циферблат .
Ремінь: каучук S3.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат