Минулоріч митні кордони Закарпаття перетнули понад 8 млн. 755 тис. громадян

admin 16.01.2014 14:20 ПОДІЇ

Крім того, протягом 2013 року пункти пропуску проїхало майже 4 млн. транспортних засобів, а також пропущено близько 25 тис. тон вантажів. Зокрема, у порівнянні з відповідним періодом 2012 року, загальна кількість пропущених через митний кордон України громадян збільшилась на 410 тис., транспортних засобів – понад 74 тис., вантажів – понад 880 тис. тон.

Варто відмітити, що найбільш чисельними у плані перетину громадянами митного кордону України у 2013 році є травень, липень та серпень. Найбільш активний перетин кордону транспортними засобами зафіксований фахівцями Чопської митниці Міндоходів у липні, серпні та жовтні.

Заходи, які провадить Міністерство доходів і зборів у митній політиці спрямовані на забезпечення комфортного та швидкого перетину кордону, та часу, за який здійснюються митні формальності. Так, зокрема встановлено часові нормативи, які відводяться для працівників митниці Міндоходів, протягом яких має здійснюватись контроль легкових автомобілів, автобусів, вантажівок та транспорту повітряного сполучення. Також зменшено середній час митного оформлення товарів за митними деклараціями у режимах експорт та транзит.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат