Дерибан: Профільні комісії Ужгородської міськради не пояснюють свої «земельні» рішення навіть колега

admin 30.05.2014 11:17 СОЦІО

На черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради, яке відбулося 29 травня 2014 року, проект рішення про придбання будівлі дитячого садка № 30 у комунальну власність громади міста було зняте з розгляду ще на початку.


Питання, вкрай важливе для освіти і виховання дітей жителів мікрорайону, куди входить вулиця Шевченка, де розташована будівля, що перебуває на даний час у приватній власності. Причина, за словами в.о. міського голови – деякі фінансові “колізії” з Казначейством, які не дають можливість оперативно розглянути цей проект. Простіше кажучи – на дитячий навчальний заклад у міста грошей немає.

Натомість по багатьом земельним проектам, які ведуть до наповнення бюджету Ужгорода, профільними комісіями і рішеннями сесії громадянам було відмовлено у клопотаннях.

Питання щодо таких нелогічних дій міської влади підняла депутат Ужгородської міськради Ольга Травіна. Відповідь – “бо так вирішили члени профільних комісій”. Без жодних аргументів.

Ужгород підійшов до межі, коли на непрозорості та кулуарності дій окремих депутатських комісій (які дуже схожі на корупційні відносини) наголошують не тільки представники громади, але й щоразу більша кількість депутатів – їх колег.

(Далі буде)
http://vsapravda.info/?p=9007
Мітки: виховання, дерибан, засідання, земельна ділянка, земля, комісія, корупція, міська рада, майно, навчальний заклад, Ольга Травіна, освіта, садок, сесія

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат