Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.05.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 29 травня. Підтримуйте ранкову бадьорість ароматом свіжозвареної кави й не переймайтеся через дрібниці. Впевнені рішення приходять завдяки оптимістичним думкам. Тому не витрачайте час на негатив, збирайте в компанію бажаних співрозмовників, і проводьте якнайкраще свій четвер. Гарного дня!


Цитата дня: Часом і справді достатньо одного-єдиного поцілунку. Одного "люблю тебе", хай навіть мовленого пошепки. Одного соромливого "дякую". Одного щирого відгуку. Адже так легко зробити когось щасливим.
Чому ж не робимо?

Бруно Ферреро "365 коротких історій для душі"

29 травня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями, вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10, під час грози подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 18-23°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 9-14° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями, вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-західний 5-10, під час грози 15-17 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 20-22° тепла.



МЕНИНИ 29 травня - Олександр, Лаврентій, Модест, Муза

Сьогодні також:
ООН Міжнародний день миротворців


Цей день в історії

1928 — Фріц фон Опель на експериментальному автомобілі власної конструкції подолав рубіж швидкості 200 км/год.
1942 — у ході Другої світової війни німецька армія під Харковом завершила оточення понад 250-тисячного угруповання військ Червоної Армії.
1945 — у Норвегії за співпрацю з нацистами заарештували письменника, Нобелівського лавреата Кнута Гамсуна
1953 — Людина вперше здолала найвищу точку планети — на вершину Джомолунгми (8 848 м) піднялись новозеландець Едмунд Персиваль Гілларі і шерп Норгей Тенцинґ.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Художній музей імені Бокшая
Виставка сучасного мистецтва з нагоди 200-річчя Т. Шевченка “Художники Закарпаття — Кобзарю” (Товариство професійних художників Закарпаття).                        
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.


Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день буде результативним для планування та обговорення своїх ідей із керівництвом. У твоєму оточенні є недоброзичливці, які перешкоджатимуть твоїм планам. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з отриманням коштів. Обов'язково звернися по допомогу до партнерів, щоб вирішити виниклі проблеми. Увечері приготуй смачний десерт, щоб приємно здивувати близьких тобі людей.
Телець У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з новими партнерами. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з особами, які створюють конфлікти і провокації. У другій половині дня старайся розібратися з поточною документацією. Твоя неуважність може призвести до серйозної помилки і неприємностей. Увечері спробуй поговорити з партнером і з'ясувати, що саме перешкоджає вашому взаєморозумінню.
Близнюки Сьогодні ти зможеш вирішити фінансове питання завдяки допомозі однодумців. Спробуй не звертати уваги на дрібні побутові подразники і сконцентрувати свою увагу на вирішенні фінансових питань. У другій половині дня будь обережніше в спілкуванні з особами, які намагаються дізнатися про тебе особисту інформацію. У твоєму оточенні є таємний ворог, будь уважніше. Увечері краще провести час із сім'єю.
Рак. Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань, пов'язаних із фінансуванням. Не варто грубити колегам, вчися стримувати свої емоції. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Варто порадитися з керівником, щоб уникнути невдач. Увечері твої родичі можуть завдати багато клопоту.
Лев   У першій половині дня конфлікт з опонентами може призвести до фінансових втрат. Тобі потрібно заручитися підтримкою з боку керівника, щоб вирішити труднощі. У другій половині дня зустріч із партнерами може тебе розчарувати. Намагайся відразу позбутися проектів, які не приносять прибуток. Увечері обов'язково відвідай родичів, які потребують твоєї уваги та підтримки.
Діва. У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від партнерів. Намагайся приймати рішення швидко і використовувати ситуацію, що склалася, собі на благо. У другій половині дня на тебе чекає публічний виступ перед колегами. Будь впевненою в своїх силах, тоді ти зможеш переконати керівництво в своїй правоті. Увечері потурбуйся про благоустрій оселі і наведи порядок.
Терези Вранці тобі варто бути уважнішою і стежити за цінними речами у громадських місцях. Стосунки з колегами будуть напруженими і можуть принести фінансові труднощі. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість, щоб відстояти свою репутацію. Не варто розраховувати на допомогу колег, все доведеться робити самостійно. Увечері тобі варто приділити увагу вирішенню сімейних питань.
Скорпіон У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від своїх партнерів. Намагайся відмовитися від тих справ, які вимагають великих витрат і не виправдовують витрачених зусиль. У другій половині дня зустріч із партнерами принесе вигідну угоду. Знайомство з важливою особою дозволить вирішити важливе фінансове питання. Увечері тобі варто зайнятися рукоділлям або творчим заняттям.
Стрілець Цей день варто присвятити наведенню порядку в документації. Рутинна робота може сильно тебе втомити, тому частіше роби перерву. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі з бюрократичними інстанціями. Тобі потрібно поводитися стримано і спокійно, щоб отримати гарний результат. Увечері тобі доведеться вирішувати питання, пов'язані з ремонтними роботами.
Козеріг У першій половині дня твої партнери запропонують незвичайну угоду. Не варто упускати вдалий момент, дій швидко і рішуче. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника, яка дозволить прийняти правильне рішення. Тобі потрібно порадитися з колегами, щоб уникнути недоліків у роботі. Увечері допоможе розслабитися тепла ванна з сіллю і трав'яним відваром.
Водолій. У першій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з керівником. Твої недоброзичливці можуть створити конфлікт, який призведе до втрат. У другій половині дня сконцентруйся на вирішенні фінансових питань. Тобі варто порадитися з наставником, щоб не припуститися помилок. Увечері постарайся обмежити вживання солоної і гострої їжі.
Риби Цей день варто присвятити вирішенню питань з бюрократичними інстанціями. Тобі потрібно докласти зусиль і дисциплінованості, щоб отримати результат. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з новими партнерами. Не варто розривати дипломатичні стосунки, це може призвести до втрат. Увечері ти отримаєш гарну звістку від далеких родичів.



А зараз — усміхніться :)


- Мам, а у тебе комп'ютер в дитинстві був?
- Ні.
- А дівіді?
- Ні!
- А сотовий?
- Ні.
- Мам, а ти динозаврів бачила?




Це був дуже дивний ліс спочатку я ходив за грибами , а потім вони за мною.


Дві дівчинки-двійнята сидять на лавці. Повз них йде п'яний мужик і починає на них витріщатися.
Одна каже:
- Напевно ви думаєте, що у вас в очах двоїться? Ні, ми дійсно однакові.
Мужик робить величезні очі і питає:
- Що всі четверо?!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат