Українці голосують на 114 дільницях за кордоном

admin 25.05.2014 14:16 СОЦІО

Голосування на виборах президента України на закордонній виборчій ділянці в Москві проходить на фоні посилених заходів безпеки, - пише Укрінформ.

"Люди йдуть голосувати із задоволенням. Після голосування розповідають, що переживають за долю країни і голосують за стабілізацію ситуації в країні, наведення ладу і об'єднання народу", - сказав голова виборчої комісії Віктор Гіржов.
Усього в списках виборців числиться 26 997 осіб. У їх числі - громадяни України, які перебувають на консульському обліку в Посольстві України в Москві, а також ті, хто змінив місце голосування: студенти, робітники, відряджені, службовці, гастролери та інші.

Водночас Гіржов зазначив, що на висвітлення нинішніх виборів акредитувалися як ніколи багато представників ЗМІ у зв'язку з подіями на південному сході України.
Всього від зарубіжних, російських і українських ЗМІ акредитовано 74 людини.

Голосування на виборах президента України проходить на фоні посилених заходів безпеки.

Рух автомобілів Леонтьєвським провулком у районі українського посольства перекрито в обидва боки.
Виборцям і журналістам необхідно пройти через металодетектори, встановлені МВС Росії прямо на вулиці.
Крім того, на вході у виборчу дільницю на території посольства чергують співробітники прикордонної служби України, що працюють у диппредставництві.

Порядок навколо будівлі охороняє близько 60 співробітників поліції, у тому числі спецпідрозділу ОМОН і дружинники.


На території Росії діє 6 виборчих дільниць: у Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі, Новосибірську і Москві.

Всього за кордоном відкрито 114 виборчих дільниці.
Про це повідомив заступник міністра закордонних справ України Андрій Олефіров, - передає Інтерфакс-Україна.
Станом на 12 годину голосування стартувало на 103 виборчих дільницях за кордоном, перші почали голосувати українці в Австралії, останніми проголосують українці у Сан-Франциско (США).

Українська правда

admin

Коментарі :


25.05.2014 19:40 Андрей

Я не смог проголосовать, только время зря потратил(( Написали бы на сайте четко, что кто не внес себя в список за 5 дней до выборов, никак проголосовать и внести себя в день выборов в список не сможет! И тел не отвечал, перед поездкой 4 раза пытался дозвониться.... И таких как я, кто не смог проголосовать много!


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат