Страхувальники на Закарпатті сплатили до бюджету близько 1 мільярда гривень

admin 22.05.2014 14:40 ПОДІЇ

Таку суму сплатили страхувальники області до бюджету протягом п’яти місяців 2014 року, зокрема, 131 млн. 890 тис. грн. надійшло до казни за 20 днів травня цього року.

– Ми бачимо, що в сьогоднішніх економічних умовах, платники демонструють соціальну відповідальність, – зауважив Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Також податківець звернув увагу на те, що, у свою чергу, органи доходів і зборів постійно вдосконалюють систему обслуговування платників, роблять все заради того, аби зменшити документообіг, тим самим максимально спрощуючи процес адміністрування і сплати єдиного соціального внеску.

У розрізі міст та районів Закарпатської області, найбільші надходження до бюджету від сплати ЄСВ у травні продемонструвало м. Ужгород – понад 38,5 млн. грн., на другому місті Мукачівський р-н – майже 24,5 млн. грн., на третьому – Ужгородський р-н – понад 12,2 млн. грн.

Фахівці Міндоходів Закарпаття відмічають, що стабільне надходження єдиного внеску допомагає вчасно сплачувати пенсії, гарантує соціальні виплати та виплати під час тимчасової втрати працездатності.

Нагадуємо: звітність з ЄСВ зручно подавати в електронному вигляді. Для цього потрібно скористатися електронним цифровим підписом, який видають у пунктах реєстрації користувачів у мм. Ужгороді та Тячеві. Детальніше про електронне звітування можна дізнатися на інформаційному порталі Міністерства доходів і зборів України (http://www.acskidd.gov.ua/), також там розміщено безкоштовне програмне забезпечення.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат