Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.05.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 20 травня. Плануйте свій день за чашечкою улюбленої кави, аби встигнути всі справи й залишити час для себе. Не сидіть склавши руки, вівторок – якнайкращий день для початку чогось корисного. Тому швидко допивайте улюблений напій і гайда до роботи!

Цитата дня: Травень є травень,
і ми неповторно живі.

© Юрій Андрухович


20 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 5-10, під час грози місцями шквалисте посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 21-26°, в горах місцями вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані місцями 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 23-25° тепла.



ІМЕНИНИ 20 травня - Антон, Давид, Іван, Осип, Михайло, Пахомов

Сьогодні також:
• Всесвітній день метрології
Національні[ред. • ред. код]
• День банківських працівників України.
• День українських героїв



Цей день в історії

1873 — Леві Штраус випустив на ринок блакитні джинси.
1875 — в Парижі 17 держав підписали Метричну конвенцію щодо впровадження єдиної метричної системи.
1899 — Джекоб Герман став першим водієм, якого було заарештовано за перевищення швидкості — він «мчав» по одній з вулиць Нью-Йорка зі швидкістю 20 км/год
1927 — американський льотчик Чарлз Ліндберг розпочав перший безпосадковий трансатлантичний переліт.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
20 травня — великий святковий концерт до 200-річчя Т. Шевченка, перепоховання Кобзаря з С.-Петербурга до Канева і 20-річчя Національної спілки композиторів України.
Учасники: хор студентів Ужгородського державного музичного училища імені Д. Задора, хор хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи, заслужений академічний Закарпатський народний хор, симфонічний оркестр Закарпатської філармонії; солісти — Петро Матій, Марія Зубанич, Оксана Ільницька-Хархаліс, Ганна Данканич, Катерина Гажо, Марія Негер, Михайло Подкопаєв, Катерина Шапран (Словаччина), Роман Меденці (Угорщина). У програмі прем’єри (вокальний цикл на найвідоміші Шевченкові поезії Р. Меденці для 4 солістів і ф-но; кантата-поема “Минають дні” В. Гайдука для солістів, мішаного хору і симфонічного оркестру, пісня-поема “Наш Тарас” для солістів, хору і оркестру В. Теличка на сл. В. Вовчка, твори В. Волонтира, твір для органа молодої композиторки К. Шапран на тему пісні “У діброві вітер виє”), а також твори М. Лисенка, Б. Лятошинського, П. Майбороди, Поч. о 18.30.

Облмуздрамтеатр
20 травня — концерт Світлани Лободи.   Поч. о 19.00.

Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.


«Доміон»
До 21 травня   — «Годзилла, 3D». Поч. о 10.00, 19.00, 21.10 та 23.20. «13-й район. Цегляні маєтки». Поч. о 13.50 та 17.20. «Інша жінка». Поч. о 12.00. “Кухня в Парижі». Поч. о 15.30.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 21 травня   — «Білявка в ефірі». Поч. о 10.00. «Годзилла». Поч. об 11.40, 17.25, 19.40, 21.50. «Оллі та скарби піратів, 3D». Поч. о 13.55. «Інша жінка». 15.25.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).
20 травня — концерт студентів відділу академічного співу (клас Надії Підгородської) “Ave Maria”. Поч. о 16.00.
22 травня — відкриття звітної виставки творчого об’єднання професійних художників Закарпаття. Поч. о 15.00.                              
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка робіт   Людмили Корж-Радько.


Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня старайся приділити більше часу плануванню. Тобі потрібно зосередитися на важливих справах і не звертати уваги на дрібні подразники. У другій половині дня керівник спробує ущемити твої права. Намагайся не приймати близько до серця критику, вчися контролювати свої емоції. Увечері краще усамітнитися і зайнятися роботою над своїми недоліками.
Телець Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових знань. Тобі потрібно спробувати нову методику роботи, щоб удосконалитися. У другій половині дня вдалий час для публічних виступів. Тобі варто звернутися за підтримкою до колег, щоб поліпшити свої результати. Увечері спробуй відсторонитися від звичних турбот і займися рукоділлям.
Близнюки Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових знань. Тобі потрібно спробувати нову методику роботи, щоб удосконалитися. У другій половині дня вдалий час для публічних виступів. Тобі варто звернутися за підтримкою до колег, щоб поліпшити свої результати. Увечері спробуй відсторонитися від звичних турбот і займися рукоділлям.
Рак. У першій половині дня тобі доведеться зайнятися вирішенням колективних питань. Утримайся від критики колег, щоб не мати ворогів у своєму оточенні. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Намагайся не опускатися до рівня пліток і компромату. Увечері варто зайнятися прибиранням і навести порядок у підсобних приміщеннях.
Лев У першій половині дня колеги можуть відмовитися від виконання даних обіцянок. Тобі доведеться докласти чимало зусиль, щоб впоратися з виниклими труднощами. У другій половині дня будь уважніше при спілкуванні з малознайомими особами. Не варто розкривати свої професійні секрети та інформацію про фінанси. Увечері старайся уникати місць масового скупчення людей, краще залишитися вдома.
Діва. У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти бажаного результату. У другій половині дня спробуй домовитися з конкурентами про спільну діяльність. Не варто упускати можливість отримувати додатковий прибуток. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від коханої людини.
Терези Вранці утримайся від поїздок за кермом і ділових відряджень. Тобі потрібно розібратися в справах і усунути недоліки в роботі. У другій половині дня опоненти можуть спровокувати конфлікт, який тебе розсердить. Намагайся не робити необдуманих кроків, будь раціональною та послідовною. Увечері доведеться посприяти у вирішенні складного питання для далеких родичів.
Скорпіон Цей день варто присвятити освоєнню нових знань, умінь і навичок. Ти зможеш отримати важливу інформацію про роботу своїх конкурентів. У другій половині дня на тебе чекає несподівана приємна зустріч із людиною з минулого. Намагайся використовувати свої дружні зв'язки для вирішення важливих робочих питань. Увечері піди в кіно з коханою людиною, щоб відволіктися від турбот і отримати гарні враження.
Стрілець Цей день ефективний для вирішення складних завдань, які вимагають концентрації уваги. Тобі потрібно відмовитися від звичної стратегії дій і використовувати нестандартні рішення. У другій половині дня складнощі в роботі техніки можуть тебе підвести. Тобі доведеться заново зробити великий обсяг роботи. Заверши розпочаті справи, щоб отримати високі результати.
Козеріг Цей день ефективний для вирішення фінансових питань та укладення довгострокових договорів. Ти зіткнешся з ворожістю з боку опонентів, що підтвердить вірність твоїх починань. У другій половині дня старайся уникати осіб, які вороже налаштовані й провокують скандали. Ти зможеш отримати схвалення з боку керівника, якщо проявиш повагу до колег. Вечір варто присвятити вирішенню сімейних питань і порадувати домочадців маленькими подарунками.
Водолій. Цей день варто присвятити обговоренню своїх ідей із колегами. Тобі потрібно приділити увагу своєму саморозвитку і професійному зростанню. У другій половині дня спробуй зайнятися роботою з отриманою інформацією та проаналізувати статистику. Тобі потрібно порадитися з більш досвідченими фахівцями, щоб уникнути помилок. Увечері зустрінься з подругами, щоб зняти напругу і просто поговорити про приємні речі.
Риби Цей день є результативним для далеких поїздок і переговорів з іноземними партнерами. Тобі потрібно подбати про свою привабливість і вдягнутися більш яскраво. У другій половині дня можуть виникнути труднощі з фінансовими операціями. Намагайся не втручатися в чужі авантюри і бути обережніше у спілкуванні з новими партнерами. Вечір доведеться присвятити спілкуванню з родичами, які звернуться до тебе за порадою.


А зараз — усміхніться :)

Хлопець знайомиться з дівчиною в Інтернеті.
- Опиши себе.
- Блондинка.
- Ясно ... А очі?
- Є.




- Алло, Сьома? У нас вдома пахне чи то бензином, чи то газом, дуже сильно ... Я боюся, що вибухну!
- Люся, заспокойся! Запали свічку і помолися .



Можна довіряти лише двом людям.
Собі і тому чуваку в дзеркалі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат