На чому їздять кандидати у президенти (ІНФОГРАФІКА)

admin 19.05.2014 20:13 ПОДІЇ

Президентом України хочуть стати люди різних професій (і навіть безробітні), з різних регіонів, різної партійної приналежності.

Цього разу у рамках виборчого проекту Ужгородський прес-клуб з’ясовував, на якому транспорті потенційні президенти планують дістатися свого майбутнього місця роботи. Принаймні, які авто вони задекларували, подаючи документи до Центральної виборчої комісії.
Йдеться про транспортні засоби, які перебувають у власності, в оренді чи на іншому праві користування.
Безплатна Тойота для кандидата
До речі, щодо останнього пункту. Авто одного з кандидатів належить йому на підставі «безоплатного користування». Йдеться про Тойоту Олега Тягнибока. Ще одна Тойота на тому ж таки безоплатному користуванні значиться у членів його сім’ї.
Президентський автопарк: від Мерседесу до… Жигулів
Лідером за кількістю автомобілів виявився Сергій Тігіпко. Він задекларував 6 авто. Усі – «іномарки». Та й взагалі, кандидати загалом полюбляють добре відомі світові моделі. Популярними є Mercedes-Benz (наявний рівно у половини кандидатів), Toyota, Range Rover, Lexus. «Жигулі» є тільки в Ольги Богомолець, Юрія Бойка та Петра Порошенка.
36-річні «раритети»
Найстаріша машина – у Юрія Бойка – ВАЗ 2101, 1978 року випуску. А «найсвіжіші» (2013 року випуску) – у Анатолія Гриценка, Михайла Добкіна і Володимира Саранова.
Найбільш «послідовним» автолюбителем можна назвати Михайла Добкіна. Усі три його офіційних авто – однієї і тієї ж марки (Toyota LC). Останню з них (2013 року) М. Добкін придбав торік за 833 330 грн.
Яхт-клуб по-українськи і надувні човни
Пункт «вантажні автомобілі» декларації не заповнив жоден з кандидатів (тобто у кожного тут – прочерки). Натомість водні засоби досить актуальні для   потенційних президентів. Так, яхтами володіють Петро Порошенко і Володимир Саранов. Останній придбав свою торік за 2 838 305 грн. У Михайла Добкіна – катер.
Захоплюються кандидати також гідроциклами (Андрій Гриненко, Анатолій Гриценко, родина Вадима Рабіновича).
А ще Рабінович показав у декларації надувний човен (щоправда, належить не йому безпосередньо, а знову ж таки членам сім’ї).
Альтернатива: Harley Davidson, «причеп для лодки» та трейлер
А звичайний, не водний, мотоцикл є тільки у Рената Кузьміна (Harley Davidson). Натомість у Андрія Гриненка – квадроцикл та баггі.
Задекларували потенційні кандидати і свої причепи (Михайло Добкін, Петро Порошенко, Володимир Саранов (останній записав у графу «Інші засоби» «причеп лодки і причеп квадроциклу»).
Тож різноманітного транспорту у потенційних українських президентів вистачає. До слова, Юрій Бойко забезпечений навіть трейлером (ще один – у членів його сім’ї).
От тільки повітряних суден в еліти українського політикуму поки немає.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат