Мукачівська "сім’я" уже розпланувала майбутнє Закарпаття

admin 19.05.2014 16:14 СОЦІО

Незважаючи на те, що президентські вибори ще не відбулися, на Закарпатті нардеп Віктор Балога зі своїм Братом Іваном уже розпочали ділити посади в обласній держадміністрації.

Про це та про те, що уже є чіткий список кандидатур на різного роду керівні крісла краю після Перемоги Порошенка, редакції повідомило джерело, наближене до «Єдиного центру».

Отож, згідно списку Балоги, Закарпатську ОДА очолить його син Андрій, який разом з мамою Оксаною є нині депутатом облради після довиборів. Заступниками наймолодшого Балоги записали Михайла Поповича, котрий нині керує справами облради, Іллю Токаря (екс-голову Мукачівських ради та РДА) та Віктора Трикура, котрий у Балоги разом з Володимиром Чубіркою відповідають за Ужгород.
До слова, останнього (Чубірку) Балоги вже попри голосування у 2015 році призначили мером Ужгорода. У ЄЦі впевнені, що схема мережевого маркетингу роздачі 200-гривневих куп’юр не дасть збій, як і в 2010 році, коли Балоги купили собі в Ужгороді мера та майже половину депутатського корпусу міськради.
Головним міліціонером Закарпаття Балоги вже призначили Антона Зелінського, котрий у 90-х прикривав в УБОЗі корумповані схеми контрабанди сім’ї та разом з криміналом займався переділом сфер впливу у краї.
Головним прокурором області Балоги бачать колишнього прокурора Мукачева Руслана Біловара. Громадськості цей молодик запам’ятався замовними переслідуваннями неугодних клану Балог міліціонерів.
Та, мабуть, одним із найодіозніших фігур у краї у разі перемоги Порошенка буде головний МНСник. На це тепле місце Балоги сують Михайла Гичку, котрий напряму брав участь у контрабандному бізнесі Балог. Аби не бути голослівним, цитуємо офіційний лист до екс-губернатора Закарпаття Івана Різака.
Звертаються до Вас дружини простих працівників Чопської митниці із зміни Гладинця В. за захистом від свавілля правоохоронних органів (УБОЗ) в особі Дешка Юрія і Гички Михайла. Ці двоє бізнесменів в погонах повністю окупували Чопську митницю, а коли заступає зміна В.Гладинця, вони взагалі звіріють. Їхні перевізники контрабандного товару перевозять через митний пост "Тиса" в супроводі Дешка і Гички такі об’єми, що навіть страшно уявити! Обоє цих бізнесменів в погонах залякують і заставляють наших чоловіків порушувати Закон і пропускати мікроавтобуси з контрабандним вантажем м’яса, курячих окорочків та печінкою, не зважаючи на прохання не підставляти їх, бо у кожного — сім’я та діти. Хто їх буде годувати? Ми знаємо, що Дешко і Гичка заявляють нашим чоловікам: "Мовчіть!". Кажуть, що за цією "роботою" стоїть влада і партія СДПУ(о), натякаючи, що все "санкціоновано зверху". Весь контрабандний товар вони перевозять в село Добронь на склад Дешка і Гички, де тепер знаходиться контрабанди на 1 000 000 (ОДИН МІЛЬЙОН!!!) доларів США! А потім товар перевозиться на холодильник-склад мукачівської "Барви", через торгівельну сітку якої реалізується і потрапляє до приватних підприємців област і.
…А ще вони залякують наших чоловіків, які не бажають приймати участі в цих аферах, тим, що скоро вони "куплять" собі круті міліцейські посади, а тоді нехай начуваються усі ті, хто не хотів з ними співпрацювати в м’ясній контрабанді.
Ми боїмося за наших чоловіків, за наше майбутнє, за наших дітей! Іване Михайловичу, захистіть нас!!! (Лист зареєстровано в канцелярії ОДА 07. 11. 2003 р., вх. № 663) …
На не менш хлібну посаду начальника обласного водгоспу сім’я вже призначила ще одного обласного депутата від ЄЦу Ростислава Федіва. Ростислав Федів працював директор Державного підприємства «Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області». А за міністерства в МНС Віктора Балоги, через цього молодого чоловіка йшло все фінансування протипаводкових програм у Закарпатті. Лише через нього визначалися підрядчики робіт та переможці тендерів для тієї ж родини.
Доволі несподіваним призначенням Балог є посада начальника Чопської митниці. Ним ЄЦ бачить одного з лідерів кишенькового закарпатського «Правого сектору» Богдана Пилипіва. Богдан свого часу уже працював у митній варті, звідки його попросили за липкорукість. Нині ж цей типу патріот України й Закарпаття займається виконанням люстрацій них замовлень родини Балог.
Глловним лікарем обласної лікарні у списку Балог значиться Василь Васюта, головний лікар Мукачівської ЦРЛ, а головним податківцем — син Віктора Трикура Володимир. Як бачимо, при такому підборі кадрів, «столицю» Закарпаття буде фактично перенесено у Мукачево. Вихідці з цього гнізда родини Балог, фактично, мають намір керувати всім Закарпаттям.
Хоча, вибори насправді ще не пройшли, і це дає надію…


Сlipnews.info
http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/31092

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат