Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.05.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 19 травня. Прокидайтеся з приємними відчуттями й плануйте корисні справи на цей день. Нехай ранкова прохолода у поєднанні з ароматним і затишним кавуванням налаштовує на вдалий початок тижня. Гармонії вам, бажаних людей поруч і бадьорого прокидання!

Цитата дня: Зовсім нещодавно я зрозумів, як це важливо мати людину, яку ти зустрічаєш лише кілька разів на своєму шляху, але навіть одна зустріч з якою варта цілої дороги.

© Джек Керуак

19 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень у горах місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 18-23°, у горах місцями вночі 3-6°, вдень 10-15° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень у горах місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер вночі слабкий, вдень південний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 21-23° тепла.



ІМЕНИНИ 19 травня: Денис, Іван, Василь.


Сьогодні також:

Україна: День пам'яті політрепресованих



Цей день в історії

1997 — Компанія «Hewlett-Packard» випустила свій перший портативний комп'ютер, що працював під операційною системою Windows CE.
1998 — З національної галереї сучасного мистецтва у Римі невідомими викрадено дві картини Вінсента ван Гога і одну Поля Сезанна.
2005 — На конференції міністрів освіти країн Європи у Бергені (Норвегія) ухвалили рішення про приєднанняУкраїни до Болонського процесу.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
До 26 травня — виставка екзотичних метеликів.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).
20 травня — концерт студентів відділу академічного співу (клас Надії Підгородської) “Ave Maria”. Поч. о 16.00.
22 травня — відкриття звітної виставки творчого об’єднання професійних художників Закарпаття. Поч. о 15.00.                              
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 21 травня   — «Годзилла, 3D». Поч. о 10.00, 19.00, 21.10 та 23.20. «13-й район. Цегляні маєтки». Поч. о 13.50 та 17.20. «Інша жінка». Поч. о 12.00. “Кухня в Парижі». Поч. о 15.30.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 21 травня   — «Білявка в ефірі». Поч. о 10.00. «Годзилла». Поч. об 11.40, 17.25, 19.40, 21.50. «Оллі та скарби піратів, 3D». Поч. о 13.55. «Інша жінка». 15.25.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Творчий звіт дитячої школи мистецтв.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 25 травня — виставка «Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)» (виставка із фондової колекції музею).
До 25 травня — фестиваль «Дні буддійської культури». У рамках фестивалю тривають виставка «Скарби Тибету», кінопокази, лекції та майстер-класи з медитації.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція «Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Розписи древніх храмів Карпатського регіону» Україна - Словаччина – Румунія –Угорщина.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День підіб'є Вас на суперечки зі старшими і про всяк випадок обійдіть питання спадщини, інакше нічого, крім роздратування і образ, не вийде. Дотримуйтесь у всьому міру, особливо це стосується гострого і солоного. У голову прийдуть плідні ідеї.
Телець. Дуже ймовірно, що день розпочнеться з конфлікту. Слід на сьогодні по можливості відкласти службове відрядження. Вам буде супроводжувати успіх у відносинах з протилежною статтю. Ймовірно поновлення старих серцевих прихильностей.
Близнюки. На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувагу, що може призвести до непорозумінь і кривд. Спортивна тренування може закінчитися травмою. Увечері Ваш настрій поліпшиться..
Рак. Цей день вельми сприятливий для подорожей. Велика ймовірність того, що Вас попросять заплатити за старими рахунками. Після великих звершень на трудовому фронті просите підвищення - давно пора, і начальство прекрасно про це знає. Добре підуть справи у фінансистів.
Лев Сьогодні, сміливо проявляйте ініціативу, висувайте на розгляд колег і начальства свої ідеї та пропозиції. Увечері постарайтеся гарненько відпочити, прийміть перед сном теплу ванну для зняття напруги.
Діва. Сьогодні, в перебігу дня слід уникати категоричності суджень та індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Клопоти про надбавку до зарплати можуть виявитися немарними. Сьогоднішній вечір зробить подружні відносини більш гармонійними.
Терези   Сьогодні, день загрожує для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Ваша робота і борг перед близькими поглинуть все Вашу увагу. Судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Не призначайте на сьогодні ділові переговори.
Скорпіон Сьогодні, день навряд чи буде багатий подіями. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Того, хто не замислюється про далекі труднощі, підстерігають близькі неприємності. Будьте обережні з літаком.
Стрілець. Сьогодні, Вам вдасться правильно розпорядитися наявними засобами. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Після великих звершень на трудовому фронті просите підвищення.
Козеріг Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захопив Вас почуттю. Можливо, доведеться звалити на себе всі домашні обов'язки або доглядати за хворим родичем. Приділіть більше уваги дітям, надовго не упускайте їх з уваги, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Але не приймайте все так близько до серця.
Водолій. Сьогодні необхідно набратися витримки, щоб уникнути конфліктів з підлеглими. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас зайво самовпевненим. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Риби Сьогодні напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Успішні знайомства і поїздки.



А зараз — усміхніться :)


А так я розумію задачі з фізики:
"Летять два крокодила один жовтий, другий наліво. Скільки важить кілограм асвальту якщо йожику двадцять чотири роки?



- Он, дивись, зірка падає! Загадай бажання.
- Я хочу, щоб ти на мені одружився.
- Ой, дивися, назад полетіла ...



Піднімати російський прапор в українських містах, це все одно що вивішувати свої труси на сусідському балконі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат