Протестувальники на Тячівщині тимчасово згортають акцію протеста

admin 16.05.2014 16:17 ПОДІЇ

Як повідомили нашому виданню активісти страйкового комітету сіл Усть-Чорнянського куща на Тячівщині, було прийнято рішення про призупинення акції протесту.

Активісти провели переговори з директором ДП Брустурянське ЛМГ Валерієм Мургою, висловили йому свої вимоги і було прийняте рішення про призупинення акції протесту. Барикади будуть розібрані.

Протестувальники вимагали, щоб при розробці лісу надавати перевагу місцевим заготівельникам та переробникам. Було також позитивно вирішено питання створення громадської ради при Брустурянському ЛМГ.

Протестувальники також вимагали терміново забезпечити ремонт дороги Лопухово-Тячів, створити люстраційний комітет та провести люстрацію керівництва Брустурянського ЛМГ, провести будівництво нової загальноосвітньої школи в селі Лопухово.

Як стало відомо, ініціатором переговорів протестувальників з керівництвом Брустурянського ЛМГ став голова Тячівської РДА Петро Голубка.

Тим не менше, протестувальники обіцяють відновити акції протесту у випадку не виконання домовленостей і обіцянок з боку керівництва Брустурянського ЛМГ.

Як ми повідомляли, понад 150 мешканців сіл Усть-Чорнянського куща у вівторок перекрили дорогу і не пропускали лісовози, вимагаючи навести лад з вирубками лісу в регіоні.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат