Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.05.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 14 травня. Будьте бадьорі зранку з горнятком улюбленої кави й не розчаровуйтеся протягом дня. Намагайтеся зробити якомога більше корисних справ, щирість запам’ятовується й повертається сторицею. Гармонії вам, тепла й смачного кавування з бажаними людьми!

Цитата дня: Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома.

© Анатоль Франс

14 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вдень з грозою. Вранці в гірських долинах слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 14-19°, в горах місцями 8-13° тепла
Автошляхи: Місцями короткочасний дощ, вдень з грозою. Вранці в гірських долинах слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 17-19° тепла.


ІМЕНИНИ 14 травня - Герасим, Ігнат, Макар, Тамара


Цей день в історії

1900 — В Парижі відбулося відкриття II Олімпійських ігор.
1940 — Голландія капітулювала у 2-й Світовій війні.
1948 — День Незалежності Ізраїлю. Прем'єр-міністр Давид Бен-Гуріон публічно виголосив Декларацію Незалежності в Тель-Авіві.
1796 — англійський хірург Едвард Дженнер вперше у світі зробив успішне щеплення від віспи 8-річному хлопчику.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
14 травня — звіт Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Поч. о 18.00.

Ужгород (реєстрація учасників — бар «Chicago», Корзо, 23/8)
14 травня — благодійна вечірка «I Believe In U» в нічному клубі «Maximus».

«Доміон»
До 14 травня   — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 10.00. «13-й район. Цегляні маєтки». Поч. о 16.10, 20.00, 23.30. «Інша жінка». Поч. о 12.20, 21.40. “Кухня в Парижі». Поч. о 14.10 та 18.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 14 травня   — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 10.00, 21.30. «Оллі і скарби піратів, 3D». Поч. о 12.30. «Інша жінка». Поч. о 14.00, 17.45. «Блондинка в ефірі». Поч. о 16.00, 19.45.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Травневі блукання”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можуть виникнути перешкоди в дорозі, тому перенеси важливі зустрічі. Твої партнери відмовляться від своїх обіцянок, доведеться вжити жорстких заходів. У другій половині дня старайся обмежити спілкування з опонентами, щоб уникнути скандалу. Наведи порядок на робочому місці, ти виявиш важливу документацію. Вечір варто присвятити вирішенню господарських питань і приготувати улюблену страву обранця.
Телець Сьогодні на тебе чекає багато рутиною роботи, яка тебе втомить. Намагайся відмовитися від авантюрних угод і ризикованих заходів. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з отриманням коштів. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівника, щоб врегулювати питання. Увечері вирушай у гості до близької подруги, щоб отримати емоційну розрядку.
Близнюки У першій половині дня на тебе чекає з'ясування стосунків із начальством. Доведеться боротися за справедливість, щоб зберегти свій авторитет. У другій половині дня партнери потребуватимуть звіту про твої дії. Не варто нічого робити абияк, ти можеш багато втратити. Увечері родичі можуть приголомшити тебе вирішенням своїх фінансових проблем.
Рак. У першій половині дня спробуй відволіктися від побутових подразників і зосередитися на побудові планів. Тобі потрібно змінити підхід до звичної роботи, щоб поліпшити фінансовий результат. У другій половині дня старайся аналізувати статистику, щоб уникнути помилок. Не варто ігнорувати поради колег. Увечері потурбуйся про оздоровлення свого організму і спробуй позбутися шкідливих звичок.
Лев Сьогодні варто приділити увагу колективній роботі та організаційній діяльності. Тобі потрібно зібрати навколо себе якомога більше однодумців. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Не варто доводити свою правоту, поводься стримано і спокійно. Увечері старайся обмежити вживання міцного чаю і кави, щоб запобігти безсонню.
Діва. У першій половині дня старайся виконати всю складну роботу, яка потребує концентрації уваги. Тобі потрібно порадитися з колегами, щоб знайти оптимальне рішення. У другій половині дня переговори з партнерами будуть складними. Тобі необхідно поводитися стримано і м'яко, відмовившись від агресивних дій. Увечері твій партнер може спровокувати сварку на грунті ревнощів.
Терези Цей день є результативним для укладення договорів і великих угод. Твій керівник може відмовити в підтримці, і все доведеться робити самостійно. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки, щоб не втрачати даремно сили. У твоєму оточенні є таємний недоброзичливець, будь уважніше. Вечір варто присвятити наведенню порядку в своєму гардеробі і спробувати змінити звичний стиль одягу.
Скорпіон Сьогодні тобі потрібно більше часу приділити своєму зовнішньому вигляду, зачісці й макіяжу. Керівник запропонує вигідні умови, що допоможе збільшити твій прибуток. У другій половині дня старайся сконцентруватися на одній важливій меті. Не варто займатися кількома справами одночасно. Вечір присвяти спілкуванню з однодумцями і проведіть мозковий штурм.
Стрілець Вранці не варто сідати за кермо, краще скористайся громадським транспортом або таксі. Тобі потрібно зайнятися плануванням і усуненням недоліків у роботі. У другій половині дня партнери можуть виставити додаткові умови до прийнятих раніше домовленостей. Не варто йти на поводу, прояви наполегливість і жорсткість у прийнятті рішення. Вечір присвяти творчому заняттю або рукоділлю, щоб відволіктися.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає багато зустрічей із новими партнерами. Використовуй свій дар переконань, щоб досягти поставленого результату. У другій половині дня на тебе чекає великий прибуток від посередницької діяльності. Отримані кошти варто вкласти в інвестування власного проекту. Увечері зустріч зі старими друзями принесе багато позитивних вражень і допоможе відволіктися від побутових проблем.
Водолій. Сьогодні ти зможеш подолати складнощі у взаємодії з бюрократичними інстанціями. Будь послідовною у своїх діях і ти досягнеш бажаної мети. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з опонентами. Твої ідеї публічно розкритикує керівник. Доведеться затриматися на роботі, щоб навести порядок у справах.
Риби Сьогодні на тебе чекає напружений день і складнощі в спілкуванні з колегами. Тобі доведеться відстоювати свої позиції усіма гідними способами. У другій половині дня потрібно обмежити спілкування з особами, які тебе дратують і провокують. Тобі варто порадитися з керівником, перш ніж приймати важливе рішення. Увечері спробуй розслабитися, усамітнившись у парковій зоні.



А зараз — усміхніться :)


Група користувачів Вконтакте проголосила Дурова народним генеральним директором цієї соціальної мережі і вимагає референдум.



Вбив жінку ... врятував бобра, лисицю, норку, крокодила, білку. . . І неодруженого чоловіка....



Коли я помру, встановіть на моїй могилі безкоштовний Wi-Fi. Я хочу, щоб люди частіше до мене приходили!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат