Голосуємо за логотип заявки на Олімпіаду-2022

admin 14.01.2014 11:37 СОЦІО

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка запрошує українців обрати логотип першої в історії української заявки на проведення зимової Олімпіади в 2022 році.

«Друзі! Заявочний комітет «Львів-2022» відкрив голосування за найкращий варіант лого заявки! Для нас цінна ваша думка!» - написав він на своїй сторінці в Twitter.
Голосування за офіційний логотип першої в історії української заявки на проведення Олімпійських Ігор в 2022 році триватиме до 26 січня 2014 року на сайті www.lviv2022.in.ua.

Кожен бажаючий може віддати свій голос за той варіант, який сподобався найбільше, а ще – коротко познайомитися із концепцією та задумом розробників.
Нагадаємо, що 13 січня Віце-прем'єр-міністр, голова Оргкомітету з підготовки заявки на зимову Олімпіаду Олександр Вілкул оголосив про старт голосування за логотип заявки Львова на право проведення зимових Олімпійських ігор 2022.
Логотип, який оберуть українці, буде розміщений на всій документації, а також поліграфічній та сувенірній промо продукції української заявки. Саме з ним асоціюватиметься Україна у членів Міжнародного олімпійського комітету, світової преси та експертів, які стежитимуть за обранням країни-господаря зимових Олімпійських Ігор-2022 року.

Довідково
У березні 2014 року до Міжнародного олімпійського комітету (МОК) буде подано заявковий файл від Національного олімпійського комітету України (НОК) та керівництва міста Львова. В липні 2014 року Виконавчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів. Місто, яке прийматиме 24-ті зимові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія). Головою оргкомітету з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету на проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні Олександра Вілкула було призначено Указом Президента України №315/2013 від 5 червня 2013 року. Намір боротися за право проведення Олімпіади-2022 задекларували Казахстан (Алмати), Швеція (Стокгольм), Норвегія (Осло), Китай (Пекін і Чжанцзякоу), спільно Польща і Словаччина (Краків і Ясна).

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат