Гроші МФВ мають бути розподілені прозоро, - О. Вілкул

admin 09.05.2014 13:03 СОЦІО

Нинішня влада два місяці розповідає про кредит МВФ як про панацею вітчизняної економіки. Прикриваючись необхідністю отримати кредит , вона на 70 % підвищила ціну на газ для населення. На 60-70% підвищилася ціна на ліки , на 40 % впав курс гривні ...

Погіршення життя українців вони називають умовою отримання грошей від МВФ. Але досі в Україні ніхто не побачив офіційного документа , в якому чітко описуються вимоги МВФ до України . І до цих пір не зрозуміло , на які конкретно цілі підуть отримані гроші , - сказав член президії політради Партії Регіонів Олександр Вілкул.

Він підкреслив , що в умовах , коли закриваються підприємства і зростає безробіття , тимчасове уряд зобов'язаний забезпечити прозорість витрачання кредитних коштів.

- За ці кредити українці будуть розплачуватися протягом наступних десятиліть. Але для того , щоб країна розрахувалася в майбутньому , зараз економіка повинна отримати ефективну підтримку. Гроші не повинні бути з'їдені корупцією. Вони повинні бути ефективно використані для створення нових робочих місць і підтримки виробництв . Однак , зараз процеси отримання і розподілу грошей проходять кулуарно. Також присутній великий ризик , що гроші підуть не на користь України , а розчиняться в особистих інтересах нової влади , - сказав Олександр Вілкул.

За його словами , одними з першочергових кроків є впровадження енергозберігаючих технологій , що дозволить знизити вартість комунальних послуг для населення та модернізація виробництв для збереження робочих місць і створення нових .

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат