Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.05.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 7 травня. Намагайтеся не нудьгувати на робочому місці вже зранку, заряджайтеся ароматною кавою і сміливо розпочинайте новий день. Нехай оточення сприяє вашому успіху, а весь негатив ховається перед вашою чарівною усмішкою. Гарної середи!

Цитата дня: Нам не належить минуле одне одного.
Головне, чи є у нас спільне майбутнє.

© Юстейн Гордер "Апельсинова Дівчина"


07 травня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вранці місцями слабкий туман. Вітер південно - західний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 4 - 9°, вдень 17 - 22°. В горах місцями: вночі 0 - 5° тепла, вдень 8 - 13° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вранці місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500 - 900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно - західний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 6 - 8°, вдень 19 - 21°.


ІМЕНИНИ 7 травня - Олексій, Валентин, Єлизавета, Леонтій

Цей день в історії

1610 — Галілео Галілей відкрив перші три супутника Юпітера (Іо, Європу, Ганімед).
1663 — в центрі Лондона відкрився Королівський театр. Через дев'ять років будівля згоріла, але була наново відбудована на попередньому місці, на Друрі-Лейн. Ніні — це найстаріший театр Англії.
1742 — для в'їзду на коронаційні урочистості російської імператриці Єлизавети на кошти московських купців збудували «Червоні ворота». В 1934 році при реконструкції Москви вони були ліквідовані.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
5—8 травня — ігри Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 10 травня — проект «Великий перевіз. Резиденція».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 7 травня   — «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 10.00, 12.20, 18.10. «Інша жінка». Поч. о 14.40 та 20.30. “Кухня в Парижі». Поч. о 16.30 та 22.20.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 7 травня   — «Інша жінка». Поч. о 10.00, 16.00, 20.00. “Феї: Таємниця піратського острова, 3D». Поч. о 12.00. «Нова Людина Павук-2. Висока напруга, 3D». Поч. о 13.30, 22.00. «Кухня в Парижі». Поч. о 18.10.

Виноградів, міська картинна галерея «Імпасто»
До 10 травня — виставка картин Маргарити Тегзе.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
22 квітня—6 травня — всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків «Національний банк майбутнього».

Художній музей імені Бокшая
Виставка Надії Дідик (живопис і графіка).                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Великодня виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
Виставка «50 відтінків рожевого».
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

«Бавка»
27 квітня — “Попелюшка” (Т. Габбе за мотивами казки Ш. Перро). Поч. об 11.00 та 13.00.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
Щонеділі — показ фільму. Поч. о 20.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Здійснюйте лише необхідні виплати. Надлишку грошей не буде. Брати участь у довгострокових фінансових проектах не варто.Ваші обранці причаровують оточуючих. Не варто хвилюватися з приводу цього. Радійте їх успіхам. Довіряйте їх почуттям.Знижується гострота зору. Протягом дня з’являтиметься відчуття піску в очах. Зробіть перед сном заспокійливу маску на повіки. Не засиджуйтеся за роботою.
Телець Ваші справи йдуть угору. Очікується поповнення бюджету. У другій половині дня можна впевнено займатися розв’язанням фінансових питань.Замість особистих справ доведеться займатися професійними та суспільними. Не варто призначати побачення на цей день.Не час записуватися на прийом до стоматолога. Поставлені цього дня пломби не триматимуться довго. Видалення зубів пройде з ускладненнями.
Близнюки Надходження зароблених грошей затримується. Список необхідних витрат не стане коротшим. Відчуватиметься нестача коштів.Ввечері не засиджуйтеся вдома. Доля приготувала для вас цікаву зустріч. Не пропустіть щасливої нагоди. Нове знайомство може мати романтичне продовження.Уповільнюються обмінні процеси в організмі. Це недобре відіб’ється на вигляді вашої шкіри. Підживлюйте руки та обличчя масками і кремами.
Рак. Надійде невелика сума грошей. Основні прибутки слід чекати пізніше. Частина заощаджених коштів піде на потреби родини.Не сумуйте з приводу втраченого кохання. Звільніть своє серце для нових пригод. Незабаром на вас чекає нова зустріч.Критичні дні у жінок можуть затримуватися. Виникатимуть збої у роботі гормональної системи. Гінекологічні операції варто відкласти.
Лев Протягом дня змінюватимуться ваші фінансові плани. Будьте готові до несподіваних термінових витрат. Не розпочинайте ремонт у домі чи офісі.Найменші негаразди псуватимуть ваш настрій. Відмовтеся від побачення. Кохані можуть прийняти вашу невдоволеність на свій рахунок.Після значних фізичних та розумових навантажень подбайте про повноцінне відновлення організму. Не доводьте себе до виснаження.
Діва. Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їх послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства.Ваше серце готове любити хоч цілий світ. Суму не буде у ньому місця. Поруч з вами щасливішими ставатимуть інші.Стимулюйте повноцінне мозкове кровопостачання. Прийміть зранку контрастний душ. Зробіть інтенсивну гімнастику. Прислухайтеся до роботи серця.
Терези У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором. Щоб не переплачувати.Не варто планувати заздалегідь свій вечір. Довіртеся долі. У вашому особистому житті очікуються помітні зміни на краще. Приймайте їх з радістю.Зростає кількість інфекційних захворювань. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Не варто відвідувати хворих знайомих.
Скорпіон Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть і слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку.Не варто висловлювати своє незадоволення станом особистих відносин. Пошуки винних нічим добрим не закінчаться. Запропонуйте щось конструктивне.Тримайте спину рівно. Розправляйте легені. Дихайте на повні груди. Особливо корисною буде ранкова пробіжка.
Стрілець Покращення фінансової ситуації не передбачається. Утримайтеся від придбання товарів на виплат. Виставляти свої речі у продаж не час.У коханих не дуже вдало складатиметься день. Не чекайте від них особливої приязності. Підтримайте їх по можливості.Через незручний різкий рух може статися пошкодження суглобів. До групи ризику перш за все належать літні люди. Пильнуйте за собою.
Козеріг Важкий день. Виправдаються ваші песимістичні прогнози. Сподівайтеся на сторонню фінансову підтримку не слід. Відмовтеся від проведення операцій з нерухомістю.Не влаштовуйте суперництва з коханими. Не має значення, хто з вас краще готує чи знає комп’ютер. Знаходьте можливість хвалити один одного.Нагадає про себе дискінезія жовчогінних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Можуть розпочати рух камені у жовчному міхурі. Негайно зверніться до лікаря.
Водолій. Не найкращий час для пошуку підробітку. Стережіться щедрих обіцянок. На руки ви одержите мізерну суму. Віддавайте перевагу перевіреним джерелам доходів.Обходьте гострі теми. Довести свою правду коханим ви не зможете. Лише загубите час. Краще почніть ранок з теплого привітання.Допускати перевтому цього дня не слід. Наслідком буде гострий головний біль. Не позбавляйте себе повноцінного сну.
Риби Купувати лотерейні квитки не варто. Вони програватимуть. Відмовтеся від ідеї походити по крамницях у вільну годину. Гаманець швидко спорожніє. Прибуток буде мізерним.Ви можете стати причиною родинного конфлікту. Не кращий день для прийняття важливих особистих рішень. Терпеливо переносьте бурчання старших.Намагайтеся менше часу проводити на ногах. Швидко наставатиме втома. Не зволікайте з початком лікування грибкової інфекції.



А зараз — усміхніться :)

Сексуальний маніяк вночі прокрався у гуртожиток швейного ПТУ і вже за годину зрозумів, що не такий він уже і маніяк..



Чоловік спросоння:
- Люба, вимкни телевізор.
- Не можу, милий, ми в кінотеатрі.



Двоє мужиків уночі дивляться телевізор. Один запитує:
- А що це біле по екрану повзає?
- Муха.
- А чому біла?
- У нічній сорочці.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат