ДАІ Закарпаття запрошує громадськість та пресу долучитися до спільних відпрацювань

admin 30.04.2014 12:34 СОЦІО

Сьогодні в Управлінні ДАІ УМВС України в Закарпатській області відбулася чергова зустріч з представниками громадськості.

Під час проведення «круглого столу» були визначені пріоритетні напрямки за якими наступного місяця може відбувати співпраця громадськості, журналістів та Державтоінспекції. Нижче приведені заходи були обрані не випадково, адже проблеми саме у цих сферах найбільше хвилюють мешканців Закарпаття та суттєво впливають на аварійність.
Начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук зазначив: «Ми бачимо, що зараз дуже багато громадян готові допомагати Державтоінспекції вирішувати проблемні питання, що стосуються діяльності служби актуальні на даний час. І на сьогодні, ми вже маємо приклади реальної допомоги громадськості у роботі ДАІ. Розкриваються та попереджуються правопорушення, порушникам не вдається уникнути відповідальності, переосмислюють значення своєї роботи деякі інспектори ДАІ та інше. Проте, все ж лишається ще багато проблемних сфер в яких потрібно поступово наводити порядок. Заради суспільного блага така співпраця повинна продовжуватися. Тому, долучитися до наступних заходів, ми би хотіли запросити усіх бажаючих представників громадських організацій та преси, як обласних так і на рівні районів, міст, сіл».
Відпрацювання по стану утримання дорожньої мережі у Тячівському, Берегівському, Виноградівському районах;
Спільні заходи з іншими правоохоронними структурами по проблемах у сфері пасажироперевезення;
Заходи по транспортній дисципліні, тобто виявлення працівників правоохоронних органів, які порушують Правила дорожнього руху;
Відпрацювання Тячівського, Хустського районів, де фіксуються часті факти ігнорування водіями законної вимоги інспектора ДАІ про зупинку.
Стосовно конкретних дат та місць проведення заходів звертатися до служби зв’язків з громадськістю Державтоінспекції для подальшої координації дій.      

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат